24 C
Kotor

Slušaj online radio

Publika u Tivtu uživala u koncertu grupe Who see

Whoo see u Tivtu

Prve noći maja, na Gradskoj rivi Pine u Tivtu brojni posjetioci i sugrađani Tivta uživali su u Koncertu grupe Who see, koji je organizovala Turistička organizacija grada Tivta u saradnji sa Opštinom Tivat. Događaj je ozvaničio početak ljetnje turističke sezone, a Tivćani najavljuju ljeto za pamćenje.

Član sastava Who see, Dejan Dedović – Dedduh  kazao je agenciji Mediabiro da mu je čast što ovim nastupom otvaraju ljetnju sezonu, i dodao da se nada da će ovo ljeto ispuniti sva očekivanja.

“Mislim da je naše primorje lijepo, imamo dosta dobrih sadržaja, festivala a i jeftinijii smo dosta od drugi destinacija. Ovom prilikom pozivam sve da dođu kod nas, da se kupamo i uživamo zajedno”, poručio je on.

Nakon pauze od pet godina, kada je posrijedi kreativno stvaranje ovog sastava, Dedduh kaže da pripremaju novi album, po njegovom mišljenju najbolji do sad.

Whoo see u Tivtu

“U ovom period pandemije trudili smo se da stvaramo, budemo kreativni i pravimo nove pjesme. Nadam se da će se publici svidjeti naš novi album”, kazao je on.

Mario Đorđević Nojz, kaže da se raduje što se polako stvari vraćaju u normalu, te da vjeruje da će predstojeća ljetnja sezona biti baš onakva  na kakvu su posjetioci Tivta i Boke navikli godinama unazad.

Nakon predgrupe Milky Wave, publika je do kasnih časova uživale uz zvuke Who see – a, a sudeći po atmosferi sa tivatske rive, Tivćani pripremaju nezaboravno ljeto.

Izvor:Mediabiro

Najčitanije