10.8 C
Kotor

Slušaj online radio

PočetnaMarketing

Marketing

Baneri na Boka News su rotirajući baneri, što znači da se mijenjaju/pojavljuju redom prilikom novog učitavanja stranice. Boka News zadrzava pravo prikazivanja smanjenog banera na uredjajuma cije tehnicke karakteristike nedozvoljavaju prikazivanje u veličini navedenoj u nastavku teksta.

POZICIJE BANERA

Header banner: Baner se prikazuje na vrhu stranice desno od loga Boka News ova veličina i pozicija garantuju najveću moguću vidljivost na našem sajtu.

Dimenzija: 670px x 90px

Sidebar banner: Baner se prikazuje u side baru sa desne strane.

Dimenzija: 300px x 250px

Article inline banner: Baner se prikazuje u članku.

Dimenzija: 700px x 90px

Wallpaper banner: Baner se nalazi sa obje strane sajta.

Wallpaper banner za razliku od ostalih banera nije rotirajuć tj. samo se vasa reklama prikazuje za vrijeme zakupa.

Odredbe i napomene

Boka News zadržava pravo izmjene cijena bez prethodne najave. Za sadržaj oglasa odgovoran je isključivo oglašivač. Ako oglašivač prekine kampanju prije njezina planiranog završetka, Boka News će kampanju naplatiti prema važećem cjeniku za početni dogovoreni iznos.

Na dostavljeni sadržaj uredništvo zadržava pravo od oglašivača zatražiti izmjene ukoliko sadržaj ne bude primjerenog karaktera ili na temelju drugih opravdanih razloga, kao i da isti ne objavi ukoliko sadržaj ne bude sukladan svim primjenjivim zakonima u Crnoj Gori.

NVO “Boka” – Tivat

ž-r 510 – 87959 – 03 CKB

Najnoviji članci

Opština Herceg Novi među najtransparentnijim u Crnoj Gori

Prema posljednjem istraživanju NVO Aktivna zona, Opština Herceg Novi je na trećem mjestu u okviru Indeksa otvorenosti i transparentnosti crnogorskih opština za 2022. godinu. Projekat...

Najčitanije