22.1 C
Kotor

Slušaj online radio

PočetnaUslovi korištenja

Uslovi korištenja

Portal Boka News vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja svog portala prema niže navedenim Uslovima korištenja. Uslovi korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala Boka News.

Korištenjem bilo kojeg dijela portala Boka News te svih njegovih dijelova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uslovima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za ličnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

Portal „Boka News“ je vlasnik autorskih i srodnih prava na objavljenim sadržajima, kao i na bazi podataka i programskom kodu portala. Portal polaže autorska prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne, video i audio materijale, baze podataka i programerski kod).

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela Portala koji sadrži sopstveni sadržaj smatra se kršenjem autorskih prava Boka News-a i podložno je tužbi. Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala “Boka News” je kažnjivo i vasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od neovlašćenog korišćenja kao i na naknadu štete prouzrokovane neovlašćenim korišćenjem.

Sadržaj na Portalu je zaštićen autorskim pravima. Mijenjanje, pozajmljivanje, prodavanje ili distribucija takvog sadržaja je moguće samo uz prethodnu pisanu dozvolu Boka News-a.

Sadržaji objavljeni na Portalu mogu se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu uz poštovanje svih autorskih i drugih vlasničkih prava. Boka News zadržava pravo promjene i ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave. Uz vlastiti sadržaj na portalu Boka News se nalazi i sadržaj oglašivača te linkovi na druge stranice.

Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i Boka News se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Poslovni odnos između posjetioca i oglašivača na i izvan portala Boka News isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetioca i oglašivača. Boka News ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu. Boka News zadržava pravo izmjene ovih uslova korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Najnoviji članci

Riječko brodogradilište gubi utrku s vremenom: “3. maj” neće u roku isporučiti brodove

U “3. maju” pozivaju se na višu silu, odnosno probleme i debelo kašnjenje koje se dogodilo kod isporuke “booma”, odnosno iskrcajne grane na uređaju...