22.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Šokantan ulov – U utrobi golemog morskog psa pronašli tijelo nestale žene: ‘Još je imala ronilačko odijelo‘

Šokantan ulov – U utrobi golemog morskog psa pronašli tijelo nestale žene: ‘Još je imala ronilačko odijelo‘
ajkula – foto /www.nationalgeographic – ilustacija

Pronađeno je tijelo turistice Colleen Monfore (68) iz Južne Dakote, koju je pojeo morski pas nakon što ju je odnijela jaka struja tokom ronjenja u Indoneziji, piše The Sun.

Incident se dogodio 26. septembra na području otoka Pulau Reong, ali nakon osam dana potrage, spasilačke ekipe su odustale zbog opasnih uvjeta na moru i male šanse da ju pronađu.

Bila je sa šest prijatelja, kad ju je odvukla jaka struja i vodič ju nije uspio spasiti na vrijeme. U nedjelju su njene ostatke pronašli ribari u susjednoj državi Istočni Timor, u utrobi morskog psa.

Još uvijek je na sebi imala ronilačko odijelo. Ribari su rekli da su primijetili kako morski pas vidljivo nije bio “normalnog zdravlja” nakon što su ga ulovili, stoga su mislili da je možda progutao plastiku ili ribarsku mrežu.

Otvorili su ga da bi pronašli uzrok problema i vidjeli ostatke žene. Odmah su kontaktirali obalnu stražu, koja još uvijek istražuje ovaj slučaj i druge osobe koje su bile prijavljene kao nestale.

Rezultate očevida će objaviti kad budu dostupni svi podaci, ali trenutna izvješća potvrđuju da se radi o Monfore. Šef lokalne policije priopćio je da je vodič ronilačke grupe prijavio njezin nestanak, a potragu su odmah nakon incidenta započeli njeni prijatelji, prenosi Jutarnji list.

Najčitanije