11 C
Kotor

Slušaj online radio

ABBA Ring na Piazzi Centrale

ABBA Ring

Nedjelja na pjaci 6. avgusta nudi uzbudljiv provod i uživanje posjetiocima svih uzrasta u Luštici Bay


Popularni „tribjut bend” ABBA Ring koji interpretira muziku jedne od najvećih svjetskih atrakcija pop i disko muzike dvadesetog vijeka, švedske supergrupe ABBA, održaće cjelovečernji koncert u nedjelju 6. avgusta, sa početkom u 20 časova.

Publika će imati priliku da pleše i pjeva cijele večeri, prateći živo izvođenje brojnih svjetskih pop i disko hitova grupe ABBA koja već pet decenija opčinjava svijet svojom vanvremenskim muzikom i pojavom, osvajajući srca ljubitelja muzike svih generacija. Živo izvođenje hitova poput Mamma Mia, Dancing Queen, SOS, Money Money, Gimme Gimme, uz autentične kostime i koreografiju super atraktivnog švedskog kvarteta publiku će tokom koncerta prenijeti u vesele 70-te i 80-te godine dvadesetog vijeka.

Piazza Centrale – Luštica Bay

„Pred nama je vikend u kome ćemo svi uživati i ovom prilikom pozivam naše goste da nas posjete i provedu nedjelju na Piazzi Centrale koju će pamtiti kao jednu od nezaboravnih avantura ovog ljeta. Kao i uvijek do sada, pobrinuli smo se da osmislimo provod za sve uzraste i različita interesovanja naših posjetilaca, kako bi proveli prijatne ljetnje dane i večeri na našoj destinaciji. Želimo da se svi naši gosti u Luštici Bay osjećaju kao kod kuće i među svojim najbližima, te bih istakla posebnu zahvalnost našim susjedima i proizvođačima iz lokalne zajednice koji nam pomažu da ponudimo gostima ono najbolje iz ovog kraja i uvjerimo ih u istinski osjećaj pripadnosti zajednici u kojoj živimo“, izjavila je Sonja Banićević, supervizorka organizacije događaja u Luštici Bay.

Pored ABBA Ring koncerta, novi centar urbanog života i raznovrsnih dešavanja u Luštici Bay, Piazza Centrale, tokom vikenda će ponuditi zanimljive i zabavne aktivnosti za goste i posjetioce različitih uzrasta i interesovanja, a dobar provod je zagarantovan od jutra do večeri. U nedjelju, 6. avgusta predveče se otvara organska pijaca za sve one koji paze na zdravu ishranu. Za mališane, na programu je izrada maskota i oslikavanja lica uz vođstvo profesionalnih animatora.

ABBA Ring na Piazzi Centrale
ABBA Ring

U nedjeljno predvečerje se otvara Organic Market, a na organskoj pijaci će biti izložena bogata ponuda najkvalitetnijih organskih proizvoda domaćih proizvođača sa Luštice i okolnih mjesta. Štandovi će biti puni probranih, najfinijih artikala, a posjetioci će moći da degustiraju zdrave namirnice i napitke u vremenu od 18.30 do 22.30 časova. Ulaz na sve događaje je besplatan, uključujući i koncert trubjut benda ABBA koji će trajati od 20 časova do 23 časa.

Destinacija Luštica Bay na programu ima atraktivne događaje tokom cijelog ljeta, a detaljan kalendar dešavanja je dostupan na Facebook i Instagram profilima Luštice Bay, kao i na veb sajtu www.lusticabay.com.

Najčitanije