17 C
Kotor

Slušaj online radio

Arhitektura koja na najbolji način spaja tradicionalno i moderno – Portonovi rizort

Arhitektura koja na najbolji način spaja tradicionalno i moderno – Portonovi rizort
Portonovi

Portonovi rizort odaje počast arhitektonskoj istoriji i istovremeno čuva najbolje od Crne Gore, prenoseći uticaje raznih stilova koji su na njoj ostavile traga.

Dizajn rizorta slavi lokalni duh, a istovremeno nudi najbolje od savremenih pogodnosti, uključujući prvi Evropski One&Only rizort sa Chenot Espace wellness centrom i Portonovi marinu svjetske klase za jahte i superjahte do 120 m. Ovo luksuzno, a istovremeno nenametljivo zdanje potpuno se uklopilo u ljepotu prirode koja ga okružuje. Sam rizort nudi raznovrsne sadržaje i posjetioci i gosti mu se uvijek rado vraćaju.

Portonovi

Prirodni materijali

U izgradnji su korišćeni prirodni materijali – drvo i kamen, koji odišu autentičnim lokalnim šarmom, ali takođe utiču na održivost. Zahvaljujući pažljivom projektovanju, stvorena je rustična a elegantna estetika koja se prirodno uklapa u okolinu. Mediteranski dizajn i suptilna elegancija ne remete sklad mora i planina, pa se prirodne ljepote okruženja ističu u svom punom sjaju.

Dizajn otvorenog plana

Dizajn otvorenog plana podrazumijeva prostranost sa puno prirodnog svjetla, kao i nesmetanu tranziciju između života na otvorenom i zatvorenom, što je jedna od glavnih odlika mediteranskog načina života. Veliki prozori su zamišljeni kao ram za predivne poglede na more i planine koje ga okružuju, dok tradicionalno dizajnirana vrata i kapije čuvaju duh starih vremena.

Prelijepe bašte

Bujne bašte i vegetacija tipična za ovo područje takođe su jedna od velikih prednosti Portonovog, uz klasične mediteranske terase sa predivnim pogledima, za najljepše zabave na otvorenom, ili odmaranje u samoći – u zavisnosti od preferencija.

Svjetski brendovi

Portonovi je dom prvog One&Only rizorta u Evropi, u kome se nalazi i Chenot Espace wellness spa sa holističkim medicinskim tretmanima koji poboljšavaju sveukupno psihičko i fizičko stanje organizma. Oba višestruko nagrađivana brenda, Portonovom i Crnoj Gori u kontinuitetu donose internacionalna priznanja, a gosti sa svih strana svijeta se rado vraćaju upravo ovdje zbog spoja netaknute prirode i mogućnosti da vode aktivniji, zdraviji i uravnoteženiji život.

Portonovi

Ono što čini Portonovi luksuznim prije svega je lagodnost života. A to je moguće jer je rizort koncipiran tako da stanarima i posjetiocima pruži sve što im je neophodno tokom boravka na jednom mjestu. Od supermarketa preko apoteke i teretane do premium restorana i butika koji donose posljednje modne trendove, gosti već 5 godina svrstavaju Portonovi u omiljenu adresu za život i odmor.

Za više informacija posjetite Portonovi website.

Najčitanije