17 C
Kotor

Slušaj online radio

Bokeški Forum: Sramotan (ne)rad velikog broja tivatskih taksista

Bokeški Forum: Sramotan (ne)rad velikog broja tivatskih taksista
Bokeški forum

Ogroman broj tivatskih taksi udruženja i privatnih taksista, posebno onih koji svoj posao obavljaju na stajalištima po gradu, bruka je i sramota za profesiju kojom se bave, saopteno je danas iz Bokeškog Foruma.

Koristimo ovu priliku da sve nepravilnosti i bahatost građani Tivta prijave nadleznim sekretarijatima, kako bi se krenulo sa procedurom oduzimanja licenci i zabranom izdavanja licenci za naredni period. Pozivamo sve oštećene da prijave dostave i direktno potpredsjedniku Opštine Tivat dr Andriji Petkoviću na adresu:

potpredsjednik.petkovic@opstinativat.me

Da dostave ili ime i prezime vozača taksija, broj taksija i ime taksi udruženja ili registarski broj tablice, kako bi pokrenuli postupak oduzimanja licence.

Užasno je to što se mimo standarda i postavljenih pravila odbijaju kraće vožnje u gradu ili se za njih traži veća cijena od propisane. I što se međugradske vožnje prema Kotoru u Budvi naplaćuju od 50, 70 pa i više eura.

Pored gradskih vožnji, posebno je sramotno čekanje i javašluk po Aerodromu, gdje je prvi kontakt gostiju sa njima najblaže rečeno šokantan.

Insistiraćemo da se u narednoj sezoni uvede dress code na aerodromima, kao i na gradskim stajalištima.

Ovom prilikom pozivamo još jednom sve oštećene, diskriminisane, neadekvatno uslužene da se obrate na gore pomenute adrese.

Želimo da se zahvalimo rijetkim izuzecima koji svoj posao obavljaju pošteno i po svim standardima (da ih ne imenujemo jer će se sami prepoznati), saopšteno je danas iz Bokeškog Foruma.

Najčitanije