17 C
Kotor

Slušaj online radio

Caritas kotorske Biskupije – donatorska akcija za Feđu Alkovića i Aleksandra Filipovića

Caritas kotorske Biskupije – donatorska akcija za Feđu Alkovića i Aleksandra Filipovića
Caritas

Caritas kotorske Biskupije organizovaće donatorsku akciju prikupljanja finansijskih sredstava/pomoći u svrhu liječenja djece, ovoga puta dva dječaka – Feđu Alkovića i Aleksandra Filipovića u nedjelju 11. avgusta 2024.godine, u periodu od 18-22 sata.

Donatorska akcija će izgledati tako da će se na rivi Pine, pored lokala/caffe bar-a „Propela“ postaviti štand na kojem će se prodavati domaće priganice, palačinke, pancerote po cijeni koju kupac sam odredi. Sva prikupljena finansijska sredstva uplatiće se na žiro-račune porodicama Alković i Filipović.

Ovim putem želimo pružiti ruku podrške porodicama koje prolaze kroz najgori period života i vode zajedničku bitku sa ova dva heroja. Akcije ovog tipa su veoma korisne, i želimo se priključiti velikom broju savjesnih građana i društveno odgovornih firmi u pružanju pomoći, ali uvijek postoji prostor za više i bolje. Pozivamo sve ljude dobre volje da nas posjete u nedjelju, 11.08., u periodu od 18h-22h, na rivi Pine, pored lokala „Propela“ i daju svoj doprinos. To će predstavljati vjetar u leđa ovim mališanima koje nikako ne smijemo zaboraviti, nego im svakodnevno ukazivati da nisu sami i da mislimo na njih, s vjerom u Boga šaljemo obilje blagoslova i želimo brz oporavak, poručuje direktor Caritas-a kotorske Biskupije, don Željko Pasković.

Najčitanije