21 C
Kotor

Slušaj online radio

Dani Novog Sada u Tivtu

Dani Novog Sada u Tivtu
Novi Sad – foto Boka News

Grad Novi Sad i Opština Tivat organizuju manifestaciju Dani Tivta u Novom Sadu, koja će se održati u petak i subotu 27. i 28. septembra.

U petak 27. septembra za predstavnike delegacije Novog Sada predsjednik opštine Željko Komnenović upriličiće prijem u svom kabinetu.Istog dana od 11:30 delegacija Novog Sada Gradskoj biblioteci Tivat, uručiće na poklon određeni broj reprezentativnih književnih izdanja.

Centralni događaj ove manifestacije je koncert svjetski poznatog i priznatog violiniste Stefana Milenkovića koji će sa novosadskom Kameratom izvesti projekat „Karmina Burana“, kompozitora Karla Orfa u aranžmanu Ane Krstajić. Koncert će biti održan u 20h u velikoj sali Centra za kulturu, a ulaz je besplatan.

Za subotu 28. septembar planiran je susret predstavnika privrede u Biznis info centru. Samo neke od tema su mogućnost sezonskog zapošljavanja mladih Novog Sada u Tivtu i predstavljanje mogućnosti Tivta u oblasti kongresnog / MICE turizma.

Istog dana biće upriličeno otvaranje izložbe fotografija “Moja dva mora”, autora Branislava Mamića u galerijskom prostoru Ljetnjikovca Buća. Ulaz je besplatan, a zainteresovana publika u Mamićevm radovima moći će da uživa do 6. oktobra.

Najčitanije