13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

“Djeca imaju krila”

Djecji-savez

Dječiji savez Tivta u saradnji sa Dječijim savezom Podgorice  organizuje XX susret mladih stvaralaca i talenata Crne Gore (poezije, glume, muzike) pod nazivom “Djeca imaju krila” . Događaj je zakazan za petak, 24. mart, u 17 sati u Velikoj sali Centra za kulturu Tivat.

U programu edukativno-zabavnog karaktera učestvuju talentovana djeca iz više crnogorskih gradova: Podgorice, Cetinja, Kotora, Tivta, Budve, kao i iz Zelenike i Radovića. Specijalna gošća događaja je glumica Danica Rajković. Program će, po scenariju Sonje Štilet, voditi učenica SMŠ Mladost, Jana Mrvaljević.

“Osim druženja susreti imaju za cilj i promociju dječije kreativnosti i umjetničkih sklonosti. Na našem događaju učestvuju i djeca sa posebnim potrebama, a uvijek imamo i  renomirane goste iz oblasti i književnosti , pozorišta, muzike, likovne umjetnosti”, saopštili su organizatori.

Susreti mladih stvaralaca i talenata Crne Gore se održavaju u čast imena i djela velikog dječijeg pisca i stvaraoca Dragana Radulovića.

Porovitelji 20. izdanja ovih susreta su Opština Tivat, Sekretarijat za društvene djelatnosti, i Centar za kulturu Tivat, medijski spomzor je Radio Tivat, a prijatelj druženja picerija Rekoleta.

Najčitanije