17 C
Kotor

Slušaj online radio

Dogovorena dalja saradnja Herceg-Novog i Velike Kladuše

Dogovorena dalja saradnja Herceg-Novog i Velike Kladuše
Foto Opština H.Novi

Predsjednik Opštine Herceg-Novi, Stevan Katić sa saradnicima održao je danas radni sastanak sa čelnicima Opštine Velika Kladuša – načelnikom Fikretom Abdićem i šefom Kabineta, Erminom Abdićem. Tokom razgovora u Kući nobelovca Iva Andrića dogovoren je nastavak saradnje dva grada, posebno u segmentu privrede.

Već duži niz godina, Herceg-Novi i Velika Kladuša njeguju odličnu saradnju, naročito kada je riječ o konkurisanju za međunarodne projekte, istakao je predsjednik Katić.

„Uvijek mi je zadovoljstvo da porazgovaram sa gospodinom Abdićem radi njegovog iskustva, posebno po pitanju privrede, još od perioda velike Jugoslavije do danas, uključujući i sve ono što radi u prethodnom periodu za razvoj Velike Kladuše“, istakao je Katić.

Kako je kazao, dogovorili su i nastavak privredne saradnje.

„U prethodnom periodu određene firme iz Velike Kladuše snabdijevale su naša komunalna preduzeća. Danas su nas upoznali da su sa otvaranjem novih firmi koje posluju u njihovom gradu, tako da će uslijediti zajednički sastanci kako bi nastavili saradnju na obostrano zadovoljstvo“, kazao je predsjednik Katić.

Radnom sastanku su prisustvovali menadžer OHN, Dušan Vukić i pomoćnik sekretara za društvene djelatnosti i međunarodnu saradnju, Mitar Kisjelica.

Najčitanije