17.1 C
Kotor

Slušaj online radio

DPS Kotor: Čelnici Opštine Kotor, se rugaju građanima i poigravaju njihovim zdravljem

DPS Kotor: Čelnici Opštine Kotor, se rugaju građanima i poigravaju njihovim zdravljem
Bazen Kotor

Neodgovornost i bahatost Demokrata u našem gradu dostiže „klimaks sezone“, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora DPS Kotor.

Upućeni ste da je zbog prekoračenja graničnih vrijednosti propisanog kvaliteta vode za kupanje, državni inspektor donio Rješenje o privremenoj zabrani korišćenja Ljetnjeg bazena. Da ne sitničarimo i da je Opština radila odgovorno, rekli bismo – dešava se, na vrijeme je sve urađeno. Makar ovo. Ali nažalost nije.

Godinama unazad se naši sugrađani kupaju u ovom bazenu, a naša djeca imaju treninge i utakmice. Da se o zdravlju svih nas, pa čak ni onih najmlađih ne vodi računa, pokazao je Izvještaj mikrobioloških ispitivanja koji je radio Institut za biologiju mora. Opština nije ugovorila kontrolu ispravnosti vode, a obavezne su dvije mjesečno. Onda nas naprasno, iz PR službe predsjednika Opštine obavještavaju da je bazen zatvoren, jer, predsjednik je valjda brižan, pa mu je tek onako došlo da se bavi ispitivanjem kvaliteta vode. Zašto se kontrola nije vršila do ovog trenutka? Kada je kontrola izvršena posljednji put? Da li zaista imate smjelosti da se zarad izbora rugate svima nama i igrate našim zdravljem? Nemojte samo da nam prijetite vašom selidbom, jer da imate imalo savjesti, znali biste što da uradite nakon ovog skandala. Uhvaćeni ste u još jednoj prljavoj igri, obmani i neodgovornosti, pa se pitamo: kada je kraj? Malo vam je što se kupamo u znoju zbog gužvi, manjka parking mjesta, neredovno pokupljenog otpada, šiblju i travi, nego ste nam za kraj mandata priuštili i kupanje u bakterijama fekalnog porijekla. Grad je slika i prilika predsjednika Opštine. Hvala vam na ovom pejzažu, on je najbolja slika neodgovornosti kotorske vlasti i predsjednika Opštine, kaža se u saopštenju Opštinskog odbora DPS Kotor.

Ljetnji bazen u Kotoru zatvoren po nalogu gradonačelnika Jokića

Najčitanije