17 C
Kotor

Slušaj online radio

DPS Kotor: Nakon izbora ćemo sugrađane osloboditi saobraćajnog, a institucije obrazovnog kolapsa

DPS Kotor: Nakon izbora ćemo sugrađane osloboditi saobraćajnog, a institucije obrazovnog kolapsa
Kotor – semafori – foto Boka News

Ono što nijesu URA i Dritan uspjeli u blokadi Crne Gore, dovršile su kotorske Demokrate. O nesposobnosti i malverzacijama lokalne vlasti može svakodnevno da se piše, ali postavljanje semafora na kružnom toku uz obilježavanje kompletne kolovozne trake u pješački prelaz, pokazuje vrhunac nesposobnosti, neznanja i otežavanja funkcionisanja u Kotoru, saopštili su iz DPS-a Kotor.

“Ovdje nije riječ o nesposobnosti samo jednog čovjeka. Ovdje je upitno znanje i sposobnost i svih onih koji rade sa njim. Probni rad semafora u špicu sezone, bušenje, lupanje, utovaranje i istovaranje kad im vakat nije, da bi nam omogućili put od kuće do posla umjesto za dosadašnjih 40, za 60 minuta, mogu samo oni koji ili ne žive ovdje ili ne znaju ništa. Sedam godina otežavate život sugrađanima i turistima u nepokošenom i nesređenom gradu, a puna vam usta Komunalnog preduzeća. Pretvaranjem ulica iz dvosmjernih u jednosmjerne, prije stignemo do Morinja nego što se parkiramo, a micanje pa postavljanje, tačnije dodavanje semafora je čist mazohizam”, ističu iz DPS.

Kako dodaju u ovom trenutku, sa njima na vlasti, treba jedna pumpa između Ljute i Risna, jer svi koji krenuo iz tog pravca do jedne od susjednih opština, moramo imati goriva makar u vrijednosti Monini maslinovog ulja.

“Nakon izbora ćemo nastaviti tamo gdje smo stali, sugrađane osloboditi saobraćajnog, a institucije obrazovnog kolapsa i uvesti da struka stvarno rješava probleme, a ne da nam se smije cijeli region. Vožnja od Svetog Stasija do Škaljara nikad duža, a 29. septembar sve bliži”, poručili su iz DPS.

Najčitanije