24.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Građanima Tivta zabranjen odlazak u trgovačke centre u Radanovićima

Policija kontrola – foto Boka News

Od donošenja mjera Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti (NKT), kojima se zabranjuje putnički međugradski saobraćaj, pripadnici policije kontrolišu sve autombile koji izlaze iz grada ili su u tranzitu, na kružnom toku Tivat – Kotor –  Budva.

Kako je kazao za Boka News načelnik Odjeljenja bezbjednosti Tivat Dragan Kontić, policija kontroliše koliko je putnika u automobilu i da li vozači imaju potvrde kojima se dozvoljava kretanje prema Kotoru, Budvi i dalje.

Policija kontrola – foto Boka News

Na naše pitanje značili to da građani Tivta ne mogu više trgovati u tržnim centrima Voli, HDL, Kips koji se nalaze u neposrednoj blizini raskrsnice, a na granici su sa teritorijom Opštine Kotor i Tivat, Kontić nam je kazao:

„Pozivam sve građane Tivta da se suzdrže odlazaka u kupovinu u ove trgovačke centre koji se nalaze ipak na teritoriji Opštine Kotor, da se pridržavaju mjera NKT kako ne bi došli u situaciju da budu sankcionisani. U Tivtu ima dovoljno prodavnica, marketa gdje se mogu snabdjeti životnim namirnicama. Ako bismo dopustili odlazak u trgovinu u pomenute centre, direktno bismo kršili mjere o zabrani međugradskog saobraćaja, zato još jednom pozivam na suzdržavanje, strpljenje i poštovanje mjera“ – kazao nam je načelnik OB Tivat Dragan Kontić.

Najčitanije