24.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Hitove Miroslava Ilić i Novih fosila jednoglasno pjevala publika u Igalu

Hitove Miroslava Ilić i Novih fosila jednoglasno pjevala publika u Igalu
HN

Herceg Novi je prvog januara, za reprizu novogodišnje ,,groznice“, živio u duhu boemskih pjesama Miroslava Ilića uz orkestar Miše Matijevića i nostalgičnih melodija Novih fosila.

Publika svih generacija uživala je u višesatnom muzičkom programu. Oni stariji, evocirali su uspomene na ,,ona dobra, dobra, dobra stara vremena“, dok je podmladak, takođe, jednoglasno pjevao najveće hitove tkz. slavuja iz Mrčajevaca.

Miroslav Ilić

“Svim građanima Crne Gore, srećna Nova godina. Želim im puno zdravlja. Mene za crnogorsko primorje vežu mnogo lijepe uspomene. Imam lijepih godina i ljeta iza mene. Najčešće sam ovdje u Crnoj Gori“, izjavio je Ilić, a ujedno i otkrio da ga raduje što omladina sluša muziku koju kreira.

Novi fosili

Da ih je jako razveselio poziv da prvog dana nove godine nastupaju u Igalu, potvrdila je članica legendarnih Novih fosila, Sanja Doležal.

,,Novska publila je super. Volimo Herceg Novi i da budemo na moru. Sve se poklopilo. Jako smo srećni. Osjećamo se kao doma. Imamo prijatelje i vjernu publiku svuda. Predivno je što i dalje dolaze na naše koncerte. Nastojimo da se držimo dobro i da te iste pjesme izvedemo istim žarom kao prije. Mislim da je to dobra kombinacija“, kazala je ona.

HN

Pun plato ispred hotela Igalo dobra je potvrda da su Opština Herceg Novi i lokalna turistička organizacija uspješno ostvarili svoju novogodišnju misiju.

Izvor:Mediabiro

Najčitanije