17 C
Kotor

Slušaj online radio

11. Međunarodni moto sklup u Herceg Novom

11. Međunarodni moto sklup u Herceg Novom
Moto skup 2024.

Hercegnovski moto klub MC „Cruiser“ Herceg Novi uveliko se priprema za tradicionalni, 11. Međunarodni moto skup, koji će biti održan od 30. avgusta do 1. septembra na novoj lokaciji u Meljinama, i ponuditi posjetiocima tri dana druženja, zabave, dobre muzike i uzbuđenja.

Sudeći po najavama bajkera iz regiona, ali i Evrope, pred nama je još jedna trodnevna moto avatura, koja će Herceg Novi učiniti epicentrom odlične zabave i nezaboravnog druženja. Organizatori, Moto klub MC „Cruiser“, pripremio je i ove godine bogat i raznovrstan program sa brojnim sadržajima koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Goste i posjetioce očekuju sjajne svirke u toku večernjeg programa, jedinstveni moto defile hercegnovskim ulicama, atraktivne bajkerske igre u opuštenoj atmosferi uz mnoštvo pozitivne energije , a ulaz je i ove godine besplatan!  Za dobar provod u petak 30. avgusta će se pobrinuti rok grupe „Infuzija“ iz Bratunca i „Krugovi u žitu“ iz Trebinja, a 31. avgusta „Mladen Nikčević@band“ iz Podgorice i „Fjužna pruga“ iz Banja Luke.

MC „Cruiser“organizuje Međunarodni moto skup sa ciljem afirmacije bajkerske kulture i promocije moto turizma u Herceg Novom i Crnoj Gori. Kao jedina manifestacija tog tipa u našoj zemlji, tradicionalni moto skup u Herceg Novom doprinosi diversifikaciji ponude, produžetku sezone i obogaćivanju i unapređenju ponude za bajkere i ostale ljubitelje ovakvih sadržaja, koji svake godine dolaze u sve većem broju.

Organizaciju 11. Međunarodnog moto skupa MC „Cruiser“ Herceg Novi su podržali Opština Herceg Novi i Turistička organizacija Herceg Novi, kao i brojni sponzori.

Najčitanije