20 C
Kotor

Slušaj online radio

Izložba superautomobila i revija kubanskih cigara

Luštica bay – foto Miko Đuričković

Ljubitelji luksuznih premijum automobila i čuvenih duvanskih brendova sa Kube, ovog vikenda imaju priliku da u turističkom resortu Luštica Bay kod Tivta, provedu dio prvog Montenegro Smoking weekend-a i posjete Supercar show, koji će se u hotelu „The Chedi Luštica Bay“ i u Marina naselju odvijati od petka, 7.maja.

“Uparivanje vrhunskih brendova viskija, vina, koktela, drugih pića i gastrodelicija sa edicijom kvalitetnih kubanskih duvanskih brendova počeće u petak u 16 sati u hotelu Čedi Luštica Bay, a u subotu i nedjelju će se nastaviti na hotelskoj terasi i prostoru infiniti bazena, od 14 do 16, odnosno od 11 do 14 sati“- saopštili su iz menadžmenta Luštice Bay.

Reviju pića i proizvoda najstarijih duvanskih fabrika Latinske Amerike pratiće  izložba  superautomobila na promendi Luštica Bay. Ljubiteljima autmobilskih premijum brendova biće predstavljeno 14 vozila brendova Ferrari, Bentley, Lamborghini, Audi, Rolls-Royce i Porsche, a premijerno i nova verzija Rolls-Royce Ghost-a. Događaji se organizuju u partnerstvu sa kompanijama Habano Podgorica, I&S Premium Cars i Rokšped.

“Ovi zanimljivi događaji koje organizujemo predstavljaju nastavak razvoja i ponude destinacije, iako suočeni sa već drugom godinom globalnih pandemijskih izazova. Uprkos tome, nastavili smo sa realizacijom naših planova, a stanovnike i posjetioce će ove godine u Luštici Bay dočekati još atraktivnija ponuda i novi sadržaji u sklopu projekta,  a čije će zvanično otvaranje  uslijediti“- saopštio je Marc De Rujter, direktor destinacije u kompaaniji Luštica Bay.

Najčitanije