24.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Jokić poželio vaterpolistima uspjeh u Parizu

Jokić poželio vaterpolistima uspjeh u Parizu
Foto Opština Kotor

Povodom petog uzastopnog učešća vaterpolo reprezentacije Crne Gore na Olimpijskim igrama, predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić upriličio je danas prijem za reprezentativce i stručni štab.

Prijemu su prisustvovali reprezentativci iz Kotora, Aljoša Mačić, Miroslav Perković i Dušan Matković te Marko Mršić, Tivćanin koji igra za VK „Primorac“. Uz selektora Vladimira Gojkovića, gosti Opštine Kotor bili su i njegovi najbliži saradnici Miodrag Matković, Vasko Vučković, Vladimir Dedović i Ivan Borović, kao i predstavnik Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore Radovan Milinić.

Olimpijske igre održavaju se u Parizu, a vaterpolo reprezentacija Crne Gore turnir otvara 28. jula. Opština Kotor podržala je sa 20 hiljada eura pripreme i odlazak nacionalne selekcije na Olimpijadu.

Foto Opština Kotor

Predsjednik Jokić govoreći o značaju vaterpola za crnogorski sport, poželio je reprezentativcima uspješan nastup na najvećoj svjetskoj smotri, podsjetivši na borbenost i zalaganje koje krase naše vaterpoliste.

Na olimpijskom vaterpolo turniru Crnu Goru će predstavljati i sudija Veselin Mišković te delegat Marijo Bruguljan.

Dostojanstveno predstavljanje zemlje i dobar sportski rezultat, pored predsjednika Jokića, vaterpolo reprezentaciji Crne Gore zaželjeli su potpredsjednik Opštine Kotor Nebojša Ševaljević, glavna administratorka Marina Bjelja, direktor Turističke organizacije opštine Kotor Jovan Ristić i Dejan Ognjanović, savjetnik za sport u Opštini Kotor.

Najčitanije