20.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Krivična prijava Novljaninu, osumnjičen za krađu tri električna trotineta

Krivična prijava Novljaninu, osumnjičen za krađu tri električna trotineta
elektricni-trotinet

Policija u Herceg Novom podnijela je krivičnu prijavu protiv D.K. (28) zbog sumnje da je u avgustu ukrao tri električna trotineta u Igalu, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

“Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti ,,Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi, su preduzimajući mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata rasvijetlili tri krađe.  Preduzimanjem operativnih i drugih mjera i radnji iz svoje nadležnosti, policijski službenici su identifikovali D.K.(28) iz Herceg Novog, za kog se sumnja da je u drugoj polovini avgusta ove godine, izvršio tri krivična djela krađa, na način što je koristio odsustvo pažnje oštećenih i od istih ukrao tri električna trotineta u Igalu, koji su ukupne materijalne vrijednosti 1,200 eura”, navedeno je u saopštenju UP.

Policijski službenici su Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom podnijeli krivičnu prijavu protiv D.K., zbog sumnje da je izvršio tri krivična djela krađa.

“Predmetni trotineti su pronađeni i vraćeni vlasnicima”, kazali su iz policije.

Takođe, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi su Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom podnijeli krivičnu prijavu protiv jednog M.M. (30) zbog nanošenja teških tjelesnih povreda.

“Preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, policijski službenici su došli do saznanja da je M.M.(30) iz Herceg Novog, 05.08.2023. godine, izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu jednog lica iz Herceg Novog. M.M., kako se sumnja, navedeno krivično djelo izvršio tako što je, nakon kraće verbalne rasprave sa oštećenim licem, istom zadao udarac u predjelu glave, i tom prilikom mu nanio tešku tjelesnu povredu koja je konstatovana u izvještaju ljekara specijaliste”, kazali su iz policije.

Najčitanije