23.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Martovski kabare u Kotoru 9. marta, humanitarnog karaktera

Martovski kabare

Inicijativu muzičarki Sanje i Mije da okupe umjetnike i svi skupa poklone Kotoru program u formi kabarea podržali su Opština Kotor, Kulturni centar “Nikola Đurković” i Turistička organizacija Kotor.

Ova inicijativa kotorskih umjetnika, nakon dobijene podrške, je upotpunjena idejom da to veče bude donatorskog karaktera. Ulaz će biti slobodan, a svim posjetiocima će se pružiti prilika da, u skladu sa mogućnostima, doniraju iznos koji će predstavljati cijenu njihove ulaznice.

Organizatori ovom prilikom žele posebno da istaknu da su donacije anonimne i u svakom slučaju nisu obavezne.

Prikupljena sredstva će biti usmjerena na rad Dnevnog boravka za odrasla i starija lica i lica sa invaliditetom koji je u kotorskoj opštini osnovan u septembru prošle godine.

Martovski kabare će se održati u subotu 9. marta u sali Kulturnog centra „Nikola Đurković“ u Kotoru u 20 sati.

Program pun iznenađenja najavljivaće ličnosti iz javnog života koje su sa zadovoljstvom prihvatile da budu dio ovog događaja.

Publika će uživati u nastupima gradskog hora „Nikola Đurković“, klape Incanto, Đurđe, Petra & Božidara, Dubravke Milivojević Ivanović, Filipa Kovačevića i Monike Nedović, Tanje Ševaljević Bogdanović, Jovana Ćosa, Mitra Miće Jovanovića i Slaviše Grubiše.

Najčitanije