17 C
Kotor

Slušaj online radio

Maškarada iz Tivta u karavanu Praznika mimoze

Maškarada u karavanu Praznika mimoze

Proteklog vikenda članovi NVU Maškarada iz Tivta putovali su sa karavanom Praznika mimoze u Beograd, gdje je najavljivan program 51. Praznika mimoze.

Vrhunac događaja predstavljala je organizacija maskenbala u Beogradskom restoranu Belwood na Košutnjaku, gdje je u prisustvu brojnih gostiju i maski priređena divna zabava uz nastupe Vlada Georgijeva, Dragoljuba Đuričića i klape Stari kapetan

Pobjedničko slavlje

Prvu nagradu po ocjeni publike u takmičarskom dijelu osvojila je Maškarada sa maskom Vlastela, koja je pored raskošnih kostima publiku oduševila animacijom i zabavom. Novčani dio nagrade Maškarada je poklonila inspirativnoj i čarobnoj studentkinji novinarstva Viktoriji Samardžić iz Herceg Novog, novinarki Glossy magazina i autorki rubrike „Srce bira Herceg Novi“ na RTV HN. Na našu inicijativu nagradu Viktoriji su poklonili i osvajači druge nagrade NVO Maškare iz Herceg Novog.

Maškarada duguje zahvalnost Ivanu Peuliću, predsjedniku udruženja NVO Maškare iz Herceg Novog, zahvaljujući čijem pozivu su Tivćani imali čast ponovo biti dio karavana Praznika mimoze, kao i prije tridesetak godina, poručuju iz ove NVO.

Najčitanije