31.6 C
Kotor

Slušaj online radio

NVO Naša akcija i Omladinski tim Tivat: Volonterska podrška manifestacijama i promociji volon-turizma

Naša akcija

Mladi NVO Naša akcija i Omladinskog tima Tivat počeli su letnju sezonu mnogobrojnim akcijama, i podjelom u timove kako bi ostvarili sve aktivnosti.

Sezona je počela posjetom eko likovnoj koloniji u parku prirode Blidinje u BiH kroz projekat RYCO, i učestvovanjem u vjezbi i obukama sprečavanja ekoloskih katastrofa na moru sa Interreg partnerima kroz Ramoge sporazum između Italije, Francuske i Kneževine Monako u mjestu Viareggia u Italiji.

Naša akcija

Nakon inostranstva, obe organizacije su se zatim osvrnule lokalnim aktivnostima. 8. i 9. juna je jedna grupa mladih podrzala koncerte Rokstrikcije u Podgorici, dok je druga ekipa podrzala Tivatski karneval.

Kao i predhodnih godina tokom ljeta obe organizacije su domacini grupama mladih volon-turista koji pristižu u Crnu Goru sa raznih destinacija. Tako je sinoć u Omladinskom klubu Kotor uspesno održano Interkulturalno vece sa srednjoskolcima sa Filips akademije iz Masacusetsa, SAD. Ovi mladi volon-turisti fokusirani su na promociju volonterizma, kao i regenerativne turisticke aktivnosti kako bi doprinjeli mjestima u kojima borave.

Naša akcija

Veliko zadovoljstvo pričinila im je volonterska podrska Tivatskom karnevalu i osjetiti fenomenalnu energiju i duhu ove manifestacije. #volonturizam #NVONasaakcija #OmladinskitimTivat #Kotor #Tivat #Podgorica #Rokstrikcija #mladi

Najčitanije