16.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Modni i muzički spektakl u Portonovom

Nina Badrić

Privodeći ovu ljetnju sezonu izvanrednom kraju, Portonovi će biti domaćin nezaboravnog događaja na Jadranu u nedjelju, 22. avgusta. Primorsko naselje u Bokokotorskom zalivu dočekaće goste na jedinstvenoj modnoj reviji dizajnerke Biljane Tipsarević i nastupu nagrađivane balkanske pop pjevačice Nine Badrić.

Ove dvije dame, obje u vrhu profesija koje predstavljaju, približiće nam najbolje od mediteranskog života u srcu Portonovog, čija arhitektura oduzima dah.

Jedna od najpoznatijih i najtraženijih srpskih kreatorki, Biljana Tipsarević je u centru pažnje ljubitelja mode još od 2012. godine kada je na 32. Beogradskoj nedjelji mode predstavila svoju prvu reviju. Poznata po svojim elegantnim i zavodljivim večernjim haljinama, Biljana će najbolje komade svoje ready-to-wear kolekcije prikazati publici u intimnoj i nesvakidašnjoj atmosferi.

Nina Badrić, cijenjena pjevačica i kantautorka iz Hrvatske, započela je svoju karijeru početkom 1990-ih i smatra se jednom od najuspješnijih balkanskih pop muzičarki. Prepoznata zbog svog glatkog, mekog vokala, Ninin glas će i ovog puta upriličiti romantičnu i spokojnu atmosferu, noseći publiku na rajske plaže Mediterana.

Događaj će početi modnom revijom od 20:30 do 21:30, praćen dugo očekivanim nastupom Nine Badrić od 21:30 do 23:30. Rezervacije se moraju izvršiti prije događaja.

Napomena: Događaj se organizuje uz poštovanje i pridržavanje svih preventivnih mjera za COVID-19 i nacionalne legislative koja je važeća u trenutku organizovanja. Posjetioci se ljubazno mole da se pridržavaju svih mjera i preporuka.

Najčitanije