25 C
Kotor

Slušaj online radio

Na Dobrotvornoj regati sakupljeno 3.950 eura

Na Dobrotvornoj regati sakupljeno 3.950 eura
Dobrotvorna regata

Proteklog vikenda održana je četvrta po redu Dobrotvorna regata (Chartty regatta) u organizaciji Porto Montenegro Yacht club-a i kompanije One day charter.

Na regati je učestvovalo je 9 timova J70, uz podršku tima volontera Crvenog krsta Tivat, koji su takmičenje  pratili zahvaljujući sponzorstvu Agencije Una.

Izradu trofeja u potpunosti sponzorisala je kompanija Print all.

Dobrotvorna regata

Sakupljena sredstva su prevashodno namijenjena ugroženim, a postavljeni cilj organizatora bio je:  obezbijediti set paketa hrane i higijene za 70 porodica, shodno standardima i bazi podataka Crvenog krsta, koja je kreirana u odnosu na stanje zatečeno na terenu- u domovima korisnika.

Samoj regati prethodila je kampanja apela privrednicima, i kompanijama kojima su se organizatori obratili za sakupljanje donacija. Zahvaljujući odzivu kompanija sakupljeno je ukupno 3.950 eura.

Dobrotvorna regata

Kompanije koje su zaslužne za ovu, rekordnu svotu su:

A + yachting, Olive Invest doo, notar Nela Rakočevič, Projektor doo, Alegra Montenegro, Montenegro Destinations, International Yacht Company, Yacht Consulting, GNM, MRM doo, Marko Petković, Sea Me doo, Party Voyage, Mindful Mate doo, Vuković Andreja GOT, Montenegro Charter doo, i Montenegro Concierge doo.

Najčitanije