16.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Na tivatskoj rivi Pine održan koncert Nede Ukraden

Na tivatskoj rivi Pine održan koncert Nede Ukraden
TO Tivat – Neda Ukraden

Brojni posjetioci Tivta, kao i njegovi sugrađani, sinoć su uživali u poznatim evergrinima i koncertu Nede Ukraden, na tivatskoj rivi Pine. Autorka višedecenijskih hitova i miljenica publike svih uzrasta, Neda Ukraden tom prilikom kazala je da je posebno uzbuđena što nastupa u Tivtu, te da joj na bini podršku pruža i  prati podgorička grupa Rolly.

Komentarišući crnogorsku publiku i brojne koncerte koje tokom godine ostvari, estradna umjetnica Neda Ukraden kaže:

“Zahvalna sam, održim veliki broj koncerata tokom godine u kojima moja publika uživa. Kontinuitet koji je počeo prije 50 godina i dalje traje”, kazala je ona.

Dodala je da se trudi, s obzirom da je njena publika raznolika generacijski, da svako ko dođe na njen koncert pronađe pjesmu za sebe, te da, kako je rekla, ode zadovoljan.

Publika

“Uglavnom su to moje pjesme kojih ima u izobilju, da ih pjevam cijelu noć ne bih ih sve otpjevala. Napravim jednu finu plej listu onog mog hronološkog presjeka karijere, od prvih hitova do onih najnovijih. Ponekad pjevam i neku sevdalinku i Tinu Tarner jer ja inače volim i privatno da slušam i rok i narodne”, istakla je Neda.

Upitana kako godinama njena muzika traje, Neda ističe da je za to zaslužan pažljivo odabran izbor pjesama za svaki njen album.

“Nastojim da se pjesmama prije svega apdejtujem, da ne budem neko ko živi u nekim prošlim vremenima i od stare slave. Muzika je živa materija, kao ljudi i društvo. Sve se mijenja, trendovi se smjenjuju i neko ko hoće da traje na estradnom nebu, to mora da ima na umu. Pored toga, imerativ je zadržati svoju individualnost, osobenost…”, poručila je ona.

Organizator koncerta je Turistička organizacija Tivta, koja se i ovog puta pobrinula da brojnim posjetiocima uljepša boravak u Tivtu, te da ovo bude jedna noć za pamćenje na rivi Pine.

Najčitanije