17.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Nastup italijanske vokalne grupe Esteriore Brothers u Luštica Bay-u

Esteriore Brothers

Italijanska vokalna grupa Esteriores Brothers, globalno prepoznatljiva na društvenim mrežama po sjajnim interpretacijama italijanske muzike, nastupiće 5. avgusta na Piazzi Centrale, Luštica Bay, u 21 sat.

Svaki njihov nastup je više od samog izvođenja; to je interpretacija italijanske i sicilijanske muzičke energije, kulture i nasljeđa – tako će biti i na Piazzi Centrale, gdje će, po uzoru na nastupe na italijanskim pjacetama ova četiri brata nastupati u svakom od kafića i restorana na trgu, nonšalantno, u sinergiji sa gostima Pastel-a, Popov Premium Pub-a, restorana Luča i Java Coffee.

Nastup italijanske vokalne grupe Esteriore Brothers u Luštica Bay-u
Piazza Centrale

Sposobnost braće Esteriore da spoje bezvremensku čar italijanskih melodija sa savremenim stilovima impresionirala je i osvojila globalnu publiku – njihovo putovanje do viralnog uspjeha o autentičnosti, muzičnosti i moći društvenih medija. Dok nastavljaju dalje, braća Esteriore nose sa sobom duh Italije, djeleći ga sa svijetom pjesmu po pjesmu, pa sve do Piazze Centrale u Luštica Bay-u.

Sve je počelo početkom 1970-ih sa njihovim roditeljima, mamom Rosom (pjevačicom) i tatom Tonijem (pjevačem/klavijaturistom), koji su formirali bend. Godine 1977. rođen je Piero, najstariji brat, koji je u mladosti počeo da nastupa sa roditeljima na bini, zabavljajući publiku i pokazujući svoj talenat za pjevanje. Piero sa braćom Mimmom, Gabrielom i Amadeom postaje globalno prepoznatljiv sa društvenim mrežama, gdje na jedan autentičan način kroz muzičke videe iz svih krajeva Italije, interpretiraju muzički identitet ovog kraja.

Najčitanije