26.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Nevrijeme širom Crne Gore: Poginule dvije osobe

Foto feral.bar

Nakon regiona Crnu Goru je danas pogodilo nevrijeme. U cijeloj Crnoj Gori danas je padala jaka kiša sa pljuskovima praćenim grmljavinom, duvo jak, olujni vjetar.

U Čanju je poginula jedna osoba kada se od jake oluje srušio kran. Od posljedica udara groma na otvorenom prostoru u Radovićima staradalo je jedno lice iz Tivta (1964).

Na snimcima koji su objavljeni na društvenim mrežama  vidi se da su obilne padavine zadale su uglavnom probleme u saobraćaju, a u više gradova ulice su poplavljene.

Budva – foto V. Lajović

Centar Budve ponovo je pod vodom, potoci idu nedovršenom ulicom 22. novembra. Voda je poplavila kompletno šetalište, jer kanal koji je napravljen se prekida odmah kod pošte, a ne ide u more.

Iz TQ Plaze kažu da je stanje gore nego prije rekonstrukcije ulice.

Budva – garaža – foto V. Lajović

Iako se očekivalo da će rekonstrukcija ove glavne gradske ulice u koju je uloženo tri miliona eura, te novi atmosferski kanal riješiti problem, obilne padavine su to demantovale.

Foto feral.bar

Nevrijeme nije poštedjelo ni Podgoricu, gdje oborene grane sa drveća otežavaju saobraćaj duž gotovo cijelog Bulevara Svetog Petra Cetinjskog, a neke ulice u centru su takođe poplavljene.

Najčitanije