22.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Novi restorani i kafići u Portonovom upotpunili ponudu ovog primorskog rizorta

Portonovi

Portonovi rizort je od samog otvaranja prepoznat kao mjesto na kome su kvalitet usluga i proizvoda bez prijemca. Posljednjih mjeseci u Portonovom su svoja vrata otvorili i neki novi zakupci, koji pored već dobro poznatih restorana, privlače sve veću pažnju gostiju i posjetilaca.

Jedna od omiljenih lokacija mnogih gostiju i ovog ljeta je Rockfish restoran u okviru Portonovi Beach Club-a čiji šef kuhinje na tanjirima vješto spaja ukuse Mediterana i Azije.

Za sve gurmane i ljubitelje dobre kuhinje tu si i Romeo&Juliet koji nudi savršene italijanske specijalitete. Perla Square Portonovi i njihov odličan švedski sto izbor je većine gostiju za doručak. Restoran Square kombinuje jedinstvene ukuse Bliskog Istoka i zapadnog Mediterana, Maison du Monde postao je prepoznat po njihovom savršenom izboru poke činija. NOA je odličan „suši&steak“ restoran, a za sve ljubitelje slatkog, tu je nezaobilazna gelateria GODO.

Portonovi

Noviteti u Portonovom

Malo ribarsko selo, nekada Vinarija, sada je renovirani restoran u Portonovi marini koji gostima pruža uživanje u harmoniji lokalnih plodova mora i bogatstva prirodnih resursa koje Boka nudi. Poznati kuvari ovoga restorana, s poštovanjem prema tradicionalnim receptima, transformišu svježe ulovljene plodove mora u umjetnost za nepce. Pored plodova mora, u ovom restoranu možete probati i neke od najfinijih mesnih specijaliteta.

C.R.E.A.M., novitet u Portonovom je i radnja specijalizovana za dezerte smještena na Marina trgu. Ljubitelji slatkiša uživaće u ukusnim palačinkama, milkšejku, sladoledu i raznim smutijima.  Raznovrsni meni osmišljen je tako da ugodi svim ukusima i željama, bilo da želite nešto zdravo ili slatku poslasticu.

Kafeterija, omiljeni lanac ljubitelja kafe sada se nalazi i u Portonovom. Za sve ljubitelje ispijanja prve jutarnje kafe pored mora, nova kafeterija u Portonovi marini biće omiljena lokcija. Pored pogleda na mora, sigurno će vam se svidjeti i unutrašnjost objekata koji je posebno uređen i u potpunosti podređen uživanju u omiljenoj vrsti kafe.

Za više informacija posjetite Portonovi website.

Najčitanije