23.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Novska lista: Uplatom Fonda Zdravstva počinje novo doba za Institut Igalo i njegove radnike

Institut Igalo-druga-faza

Rad i borba za naš grad nikada ne prestaju, pa je prirodno i očekivano da se vide i rezultati, Novska lista i njeni partneri ispunjavaju obećanja, to je ono što građani Herceg Novog znaju već dvanaest godina, i to je ono kako će Novska lista uvijek funkcionisati, poručuju iz ove stranke.

Današnjom uplatom finansijskih sredstava kojima će se odblokirati račun Instituta Igalo, i radnicima isplatiti zaostale plate, počinje novo doba stabilnog i održivog poslovanja Instituta i sigurnosti za sve njegove radnike.

Nakon decenija pljačke, neulaganja i pravljenja minusa na red dolaze dani oporavka, restrukturiranja i ulaganja u Institut Igalo kao biser hercegnovske privrede i nosioca zdravstvenog turizma u Crnoj Gori.

Igalo  – foto Institut Igalo

Svim radnicima Instituta Igalo zahvaljujemo na predanom i strpljivom radu. Njihova posvećenost, naročito od početka ljetnje sezone služi na ponos gradu Herceg Novom jer su pozitivni utisci koje pacijenti nose iz našeg grada, najbolji i najljepši marketing koji možemo da imamo. Uvjeren sam da ćemo kroz plan spasavanja i plan restrukturiranja stvoriti uslove da ti ljudi nikada više ne strahuju za lične dohotke, a da će njihova struka i znanje doći do punog izražaja.

Institut Igalo ostaje apsolutni prioritet Novske liste, poručuju iz ove stranke.

Najčitanije