23.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Otvorena još ljepša i bolja IDEA Meljine

Nova IDEA Meljine – renoviran objekat, bogat asortiman, odlične cijene i vrijedne nagradeNa adresi Ulica Zemunska br. 143 u Meljinama, danas je svoja vrata kupcima otvorila ljepša, bolja i tvoja renovirana IDEA prodavnica.

Moderni objekat koji se prostire na 465 metara kvadratnih zapošljava 23 radnika i donosi bogatu ponudu od čak 10.000 artikala, dajući još savremeniji i potpuniji odgovor na potrebe naših potrošača.

IDEA Meljine

Proširena ponuda na sektorima svježih namirnica, delikatesa, mesare i pekare samo dio je onoga što vas očekuje u renoviranoj IDEA prodavnici. IDEA Meljine može se pohvaliti i gastro odjeljenjem gdje potrošači svakodnevno mogu birati između više od 20 vrsta gotovih jela spremanih po najkvalitetnijoj recepturi. U skladu sa svjetskim trendovima proširen je i asortiman zdrave hrane, a potrošačima je na raspolaganju i samouslužni aparat za kafu i cijeđene sokove.

Prema riječima Jelene Doderović, direktorice Područja marketinga i komunikacija u IDEA-CG, zadovoljstvo potrošača kompletnim iskustvom kupovine u IDEA prodavnicama je i dalje najvažniji zadatak na koji kompanija uvijek teži da da najbolji odgovor:

Kao  najšire rasporistranjen trgovački lanac u Crnoj Gori i ujedno najveći poslodavac, naša misija je da svim potrošačima u svakoj našoj prodavnici pružimo samo najbolje. To se odnosi kako na kvalitet i bogatstvo ponude, tako i na uslugu. Nadamo se da će ova ljepša, bolja, renovirana IDEA prodavnica ostati prvi izbor naših vjernih potrošača u Meljinama, ali i da će osvojiti srca novih kojima će ubrzo postati sinonim za dobru, kvalitetnu i isplativu kupovinu“, kazala je Doderović.

IDEA Meljine

Sve kupce renoviranog objekta u Meljinama, povodom novog početka rada ove tregovine očekuju  tri dana odličnih  akcija i poklona,te brojnih sjajnih prilika za kupovinu i uštedu.

Na dan otvaranja, svi kupci imaće priliku da ostvare 20 posto popusta na ukupnu kupovinu, a prvih 1000 kupaca dobit će i brendirani IDEA ceger sa poklonima. Najmlađi sugrađani će od  17 do 19 časova  uživati  u facepaintingu i druženju s animatorima.

U srijedu, 17. aprila, svi kupci koji ostvare  račun veći od 100 eura, automatski dobijaju i  srećku koja donosi vrijedne nagrade poput Beper aparata za kokice, Tesla tostera, Xiaomi brzog punjača, električnog bokala Vivax i slično.

IDEA Meljine

Tu naravno nije kraj iznenađenjima, jer je tokom trećeg dana od otvaranja (18. aprila) svaka 50. kupovina gratis!

Vrata renovirane IDEA prodavnice u Meljinama širom su otvorena za sve potrošače koji žele da uživaju u garantovano kvalitetnoj kupovini, a uz to se i dobro zabave.

Dobro došli!

Najčitanije