22.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Ovog ljeta iznenađenja vas čekaju na moru, zato birajte pravu lokaciju

Ljeto

Crnogorska obala duga je 295 km, ljeto nam je tek počelo i imate sasvim dovoljno vremena da obiđite njene najzanimljivije djelove.

Sjednite na biciklo, barku, ili automobilom obiđite lokacije koje vam predlažemo, jer vas baš tu čekaju super iskustva i iznenađenja.

Ulcinj – Velika plaža

Iako je svaki grad u Crnoj Gori priča za sebe, Ulcinj ima ono nešto posebno jedinstveno. Dvadeset i pet vjekova star, bio je dom čak devet različitih civilizacija. Ali, još ga nešto čini fascinantnijim, a to je Velika plaža, koja je, sa svojih 13 km, najduža na čitavom Jadranu.

Na ovoj plaži  nalazi se neobično sitan pijesak koji ima ljekovita svojstva, a ovo područuje je raj za kitesurfing i odmor i duha i tijela. U neposrednoj blizini najduže plaže, nalazi se još jedan dar prirode. Ostrvo u zagrljaju rijeke i mora – Ada Bojana. U posljednje vrijeme Ulcinj zauzima i značajno mjesto i na evropskoj mapi ljubitelja ptica i orintologa.

Boka Kotorska

…„u trenutku postanka planete, najljepše spajanje zemlje i mora dogodilo se na crnogorskoj obali …“ I nema potrebe ništa više dodavati na ovu čuvenicu rečenicu Lord Bajrona. To vam je Boka Kotorska, ušuškana između strmih planina, zauvijek plijeni svojim šarmom i melanholijom u koju se svi tako jako zaljubimo. Sigurno ste već zamislili jutarnje kupanje na nekoj od ponti, krstarenje do ostrva u zalivu, mediteransku večeru na Luštici, najljepše zalaske između obronaka planina…i nestrpljivo čekanje novog jutra.

Pogled na Boku s Lovćena

Kad smo kod najljepšeg, ne smijemo preskočiti ni vožnju žičarom koja vas vodi do samog vrha Lovćena i zaista spektakularnog pogleda na Boku Kotorsku, Kotorski i Tivatski zaliv i uvijek malo preko…To malo sasvim je dovoljno da vam ova vožnja ostane zauvijek u sjećanju.

Ljeto

Provod koji se pamti

Kakvo je to ljeto ako ga ne obliježi barem jedan izlazak za pamćenje? Sa Budvom nema greške, jer se u mnogobrojnim klubovima, barovima i na plažama dešavaju najbolje žurke.

Zato, ovo ljeto obećava! Povodom predstojeće uzbudljive ljetnje sezone, ali i 10 godina otkako je IQOS, uređaj koji zagrijava a ne sagorijeva duvan prvi put u svijetu predstavljen kao bolji izbor u poređenju sa pušenjem cigareta, svojim najlojalnijim korisnicima obezbijedio je niz iznenađenja i to baš na ovim i drugim atraktivnim lokacijama širom Crne Gore – od luksuznih večera u Forza Porto, Emporio i Luštica Urban, preko opuštanja na najljepšim plažama beach barova poput Bajove Kule ili Castaña bara, do provoda za cijelo društvo u Top Hillu, vožnje gondolom do Lovćena ili ture brodom kroz Boku Kotorsku – IQOS* je ponudio veliki izbor zanimljivih iskustava za više od 400 najvjernijih korisnika širom regiona i njihovih prijatelja.

IQOS

Doživite sve ljepote crnogorskog primorja uz nezaboravna IQOS iskustva!

Kriterijum za selekciju korisnika iz Crne Gore je najviše ostvarenih kupovina, ali i preporuka IQOS uređaja prijateljima punoljetnim pušačima. Pored toga, potrebno je omogućiti ćaskanje sa Viber nalogom IQOS Crna Gora, kako bi vam stizale poruke putem kojih se vrše prijave.

Podsjećamo, IQOS je u Crnoj Gori lansiran 2020. i od tada ima veliko povjerenje ljudi koji su zauvijek odlučili da ostave cigarete i naprave bolji izbor.

IQOS je do danas dostupan u svijetu na 84 tržišta, a procjene su da bezdimne proizvode iz portfolija kompanije Philip Morris International koristi oko 33 miliona ljudi.

Sve informacije o uređaju dostupne su na sajtu IQOS.me.

* IQOS nije proizvod bez rizika, oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoljetne.

Najčitanije