22 C
Kotor

Slušaj online radio

Padelisti iz Španije osvojili FIP Promotion Luštica Bay turnir

Padelisti iz Španije osvojili FIP Promotion Luštica Bay turnir
Padel Luštica Bay

Pobjednici prvog FIP Promotion turnira održanog u Crnoj Gori su Adrian Rodriguez-Manzaneque i Roberto Belmont Pastor, koji su u neizvjesnom finalu pobijedili sunarodnike Gonzala Pereza Arbonu i Ricarda Martineza rezultatom 6-3, 6-7, 7-6.

Finale, koje je trajalo preko tri sata, oduševilo je publiku napetom borbom i vrhunskim padelom.

Pobjednici turnira izjavili su nakon meča:

“Upravo smo postali šampioni ovog prelijepog turnira u Crnoj Gori. Impresionirani smo Crnom Gorom i Lušticom Bay, sigurno da ćemo ovo ponoviti. Jako smo zadovoljni sa organizacijom Padel saveza Crne Gore. Zaista ne možemo naći nijednu manu. Mi smo prezadovoljni ostvarenim rezultatom na turniru. Želim da se zahvalim svim učesnicima na turniru.”

Padel Luštica Bay

Prvi turnir pod okriljem Svjetske padel federacije u Crnoj Gori, održan na terenima u Luštici Bay, okupio je 23 para iz više zemalja, uključujući Italiju, Hrvatsku, Holandiju, Francusku i Španiju, kao i crnogorske predstavnike. Događaj, koji je počeo u petak svečanim otvaranjem, privukao je veliki broj gledalaca, koji su uživali u vrhunskim mečevima tokom cijelog turnira.

Predsjednik Padel saveza Crne Gore, Damjan Danilović, zahvalio se domaćinima, Luštici Bay i uručio im posebno priznanje za doprinos razvoju padel sporta u Crnoj Gori.

Ovaj turnir predstavlja važan korak za promociju padela u Crnoj Gori, a organizatori se nadaju da će postati redovan sportski događaj. Tokom trajanja turnira, gledaoci su imali priliku da uživaju u vrhunskim mečevima i da bodre igrače iz različitih zemalja, potvrđujući rastući interes za padel sport u regionu.

Najčitanije