17 C
Kotor

Slušaj online radio

“Petrovačka noć” – Petar Grašo 31. avgusta

“Petrovačka noć” – Petar Grašo 31. avgusta
Petrovačka noć

Jedno od najljepših mjesta na crnogorskoj obali biće i ove godine domaćin tradicionalne manifestacije “Petrovačka noć” koja će se održati u subotu, 31. avgusta.

Program počinje u 16 sati sportskim igrama, potezanjem konopa, vaterpolom i plivanjem, nakon čega od 17 sati slijedi dvosatni dječiji program, na platou ispred JU “Crvena komuna”. U okviru dječijeg dijela programa biće organizovane slikarska radionica, animacije, maskote i modeliranje balona.

Od 18 sati, slijedi degustacija tradicionalnih primorskih specijaliteta, a u ponudi će biti oko 500 kilograma ribe (skuše i širuna) koju pripremaju vrijedni članovi Kluba za sportski ribolov “Širun” i oko 500 litara piva koje obezbjeđuje Nikšićka pivara.

Petrovačka noć 2024.

Defile Gradske muzike Budva koji se nastavlja njihovim koncertom na platou ispred “Crvene komune” počeće u 19 sati, a primorske melodije biće sjajan uvod za nastup klape “Castel Nuovo” na istom mjestu od 20 sati.

Na glavnoj bini na šetalištu ispred hotela “Palas” program će početi nastupom primorskog pop-rock benda “The Grupa” u 21 sat, a u 22 sata i 30 minuta slijedi nastup zvijezde ovogodišnje Petrovačke noći, Petra Graša.

“Uz nezaboravan ponoćni vatromet koji slijedi nakon cjelodnevnog druženja, svečano ćemo obilježiti ovogodišnju glavnu turističku sezonu” poručili su iz Turističke organizacije opštine Budva, pozivajući mještane i turiste da dođu i uživaju u najljepšoj primorskoj fešti.

Najčitanije