17 C
Kotor

Slušaj online radio

Pomorac i avanturista iz Bara biciklom stigao u Kinu

Stevan Horvat

Stevan Horvat, pomorac, avanturista i biciklista, prije 11 mjeseci se zaputio se biciklom iz Bara za Kinu, a trenutno je na putu ka Hong Kongu.

Prešao je preko 21.600 kilometara, a pred njim je još samo 1.500 kilometara do cilja. Kroz ovu avanturu predstavljam Crnu Goru na najbolji mogući način i prvi sam koji se odvažio na ovako veliki poduhvat bez pomoći i sponzora, poručuje Horvat.

Stevan Horvat

Uspjeh ove avanture zavisi i od podrške zajednice. Stoga, se obraćam vama kako bih privukao više pratilaca sa naših prostora.

Želim da ljudi masovno čuju predivna iskustva koja prenosim sa ovog divnog putovanja, reportaže i pejzaže koji ostavljaju bez daha, koji ujedno mogu biti od interesa za sve medije u našoj zemlji i šire, a sve prenosim na svom YouTube kanalu gotovo svakodnevno, kao i na inatagramu https://www.instagram.com/stevorakkim/

-Vaša podrška i interesovanje značajno doprinose mom motivu da nastavim dalje, a istovremeno mi pomažu da lakše dobijem sponzorstva za buduće poduhvate. Planiram još mnogo uzbudljivih avantura i vaša podrška bi bila ključna u njihovoj realizaciji.

Pomorac i avanturista iz Bara biciklom stigao u Kinu
Stevan Horvat

Svaki vid promocije, bilo kroz praćenje moje priče, dijeljenje mojih postova ili kroz direktno sponzorstvo, omogućava mi da prikupljam sredstva koja su mi prijeko neophodna. Vaš doprinos neće samo podržati moj trenutni put, već će nadam da će inspirisati mnoge druge. Hvala vam unaprijed na vašoj podršci i interesovanju, poučio je Horvat.

Najčitanije