20.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro ljetnje igre za članove posade

Summer Games 2020

Porto Montenegro ljetnje igre za članove posade, atraktivno osmišljen sportsko-zabavni događaj,  biće organizovan 4. jula u nautičkom naselju Porto Montenegro. Događaj je namijenjen svim članovima posade marine Porto Montenegro i njihovim prijateljima, ljudima koji se bave jagting industrijom u bilo kom domenu iz marina na Jadranu i Mediteranu.

Sportske igre i aktivnosti u marini, među kojima su jedrenje na J70 jedrilicama i dekatlon – kroke, streličarstvo, odbojka, boćanje, SUP boarding, i drugi, samo su neki od sadržaja ovog turnira, a svi učesnici uživaće u sjajnom gastro iskustvu na obali, žurci u Blue Room-u, itd.

Pripremite se za atmosferu zdrave konkurencije, teambuilding-a, zabave. Posada je bila odusevljena našim zimskim edicijama, i onda smo odlučili da organizujemo i ljetnju etapu, istakla je Marina marketing menadžerka Jovana Živković.

Patricipacija po osobi, za jednu ediciju, iznosi 50€, i u koju je uključena hrana i piće, sportska oprema, instruktori. Timovi će brojati po četiri člana ekipe, i potrebno je da jedan član može da bude skiper na jedrilici.

Najčitanije