17 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro – novi međunarodni brendovi i nova radna mjesta i u 2021.godini

Porto Montenegro – 2021 Retail

Menadžment Porto Montenegra, i pored pandemije koronavirusa, za ljeto 2021. najavljuje otvaranje niza novih maloprodajnih objekata sa međunarodnim brendovima, sa ciljem da učvrsti svoju poziciju regionalnog lidera u oblasti šopinga i aktivnosti zabave.

Među novim zakupcima najavljenim za ovu godinu nalaze se Five Star Fashion Boutique, čija će ponuda obuhvatati brendove kao što su Polo Ralph Lauren, La Martina & Gant, knjižara „Nova Knjiga“, gastro bar „Navale“ – mjesto susreta mode, umjetnosti,  književnosti i socijalizacije uz kafu ili ručak, restoran „Forza Porto“ – čuveni kotorski restoran od ovog ljeta i u Porto Montenegru, kao i supermarket Voli.

„Veoma smo srećni što ćemo ove sezone u Tivat dovesti veoma cijenjene međunarodne i lokalne brendove. Naši gosti u naselju nastavljaju da uživaju u prvoklasnom šopingu i restoranima, a mi smo posvećeni daljem unaprijeđenju ponude. Imamo nekoliko novih maloprodajnih objekata najavljenih za ovu godinu, ali možda još važnije, i u naselju Boka Place, koje otvaramo 2023. godine. U Boka Place naselju imaćemo više od 45 novih zakupaca, pa samim tim i više stotina otvorenih radnih mjesta“, kaže Marija Krgović, glavna menadžerka za zakup maloprodajnih objekata u Porto Montenegru.

Maloprodajni objekti u Porto Montenegru predstavljaju kombinaciju lokalnih i međunarodnih brendova, a pokrivaju površinu od više od 3.500 m2, uključujući kafe barove i restorane koji nude italijansku, mediteransku i orijentalnu kuhinju, pekaru, supermarket, frizerski salon, dnevni spa centrar, jaht brokere, kompanije koje pružaju nautičke usluge, itd.

Stanovnike i redovne posjetioce Porto Montenegra od aprila će opsluživati novi Voli market, – koncipiran da omogući brzu, ugodnu i sigurnu kupovinu u novom ambijentu sa raznovrsnom paletom odabranih proizvoda. Prostiraće se na 294m2 i nalaziti na lokaciji koja predstavlja samo srce marine. Voli market u Porto Montenegru će, sasvim sigurno, biti omiljeno mjesto trgovine kako za posjetioce i žitelje nautičkpog naselja, tako i za stanovnike Tivta –  objedinjujući savremenu, internacionalnu ponudu, sa domaćim i tradicionalnim proizvodima,– poručila je Olivera Lakonić, marketing Menadžerka Voli-ja.

Najčitanije