17 C
Kotor

Slušaj online radio

Portonovi obilježio peti rođendan uz koncert Tijane Bogićević

Portonovi obilježio peti rođendan uz koncert Tijane Bogićević
Koncert Tijane Bogićević – Portonovi

Portonovi Marina trg je sinoć odisao rođendanskom energijom uz muziku Tijane Bogićević.Koncert je okupio  brojne posjetioce i goste rizorta koji su uživali uz dobro poznate melodije umjetnice i nekadašnje učesnice Evrovizije.

Tijana je oduševljena ljepotom Portonovi rizorta i kako je kazala, imala je dosta vremena da se posveti obilasku.

“Oduševljena sam ovim luksuzom i ljepotom. Raduje me što i ovaj dio crnogorske obale ima jedan ovakav svjetski kompleks”, rekla je prije koncerta.

Koncert Tijane Bogićević – Portonovi

Kako je istakla, njena muzika i ne može da se svrsta u komercijalnu, te je ovo ljeto za nju kombinacija probranih nastupa i odmora.

“S obzirom da se bavim pop muzikom i da su moji nastupi pretežno fokusirani na koncerte a ne na klasične klupske svirke, mi nemamo toliko puno nastupa koliko imaju neki drugi žanrovi. Ja biram gdje ću da se pojavim”, rekla je Tijana.

Govoreći o svojim pjesmama, koje su u prethodnom periodu razgalile brojna ženska srce, ona je istakla da uvijek pažljivo bira melodiju i tekst.

“Na kraju uvijek pobjedi intuicija i nešto što mene navede na neku emociju. Nismo baš uvijek u istim emocijama kao što je pjesma, ali ako ona uspije u meni da izazove nešto što nije svojstveno mom trenutnom stanju, onda znam da je to pravi izbor”, poručila je ona.

Portonovi – foto Boka News

Podsjetimo, Portonovi rizort je od svog otvaranja 2019. godine promijenio izgled crnogorskog tržišta nekretnina i luksuznog života i postavio nove standarde usluga koje gosti očekuju od rizorta sa pet zvjezdica, ali i Crne Gore kao destinacije.

Od luksuznih nekretnina, moderne marine, vrhunskih wellness i fitnes objekata do atraktivnih restorana sa ponudom različitih svjetskih kuhinja i ekskluzivnih butika, svaki dio Portonovog je osmišljen tako da nudi izuzetan stil života. Portonovi nudi sadržaj svjetske klase koji zadovoljavaju različite potrebe kako stanovnika, tako i gostiju i posjetilaca.

Najčitanije