17.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Predstava „Hotel Promaja” Teatra 303 u Tivtu 17. januara

Hotel-Promaja

U utorak 17.01.2023. godine sa početkom u 20 sati u velikoj Sali Centra za kulturu u Tivtu biće izvedena  predstava “HOTEL PROMAJA”  Teatra 303 iz Kotora.


“Hotel Promaja” je nova komedija Teatra 303, koja na jedan  komičan način preslikava pogrešne investicije u našoj zemlji. Komedija prikazuje i bahati odnos “modernih” investitora prema radnicima i prema društvu u cjelini. Kontroverznim investitorima je promaja u džepu i u glavi, ali od svojih neostvarenih želja ne vide stvarnost, a kamoli uništenu budućnost svojih zaposlenika.

Kroz predstavu provejava žal za starim dobrim vremenima, kad je pošteni rad i radnik bio cijenjen. Predstava obiluje humorom i satirom, koja opomijne one koji mogu našu stvarnost popravit. Osnovni cilj ove komedije je da na prvo mjesto nasmije gledaoce, jer smijeh nam je ono što svima treba u ovim vremenima, jer nije bez razloga rečeno: Smijeh je kao lijek. 

U predstavi glume: Neđeljko Kustudić, Katarina  Igić, Dragan Buzdovan, Iva Kernec, Vasilije Čolan, Silvana Saveljić, Kosta Damjanović, Andrea  Marić, Zoran Dragović, Andrea Drašković,  i Ranko Ristovski.

Scenario i režiju za predstavu je uradio Dragan Buzdovan.

Potrebnu scenografiju je uradila je NVO “Meštar i furešta”.

Kostimografiju je uradila Iva Kernec.

Sve muzičke numere obradio je Stefan Čelanović.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije