24 C
Kotor

Slušaj online radio

Regionalni Luštica Bay padel turnir, pobjednici…

v

Padel Montenegro i Luštica Bay su bili domaćini atraktivnog regionalnog padel turnira – 16 muških padel parova i 6 ženskih padel parova, su se takmičili za regionalni trofej na Luštica Bay-u.

Melita Kasalica i Tijana Popović su osvojile trofejno 1. mjesto u kategoriji žena, a 1. mjesto u muškoj kategoriji osvojili su: Xronis Spiros i Takis Kazanidis.

Luštica Bay i Padel Montenegro imajudobru obostranu saradnju – odlična padel sportska infrastruktura, omogućava da se na ovoj destinaciji organizuju padel turniri, sa Luštica Bay destinacijskim iskustvom. Vjerujemo da je ovaj regionalni turnir gdje smo imali igrače iz Crne Gore, Srbije, Albanije, pa čak i iz Argentine, Grčke i Rusije, sjajna platforma za buduće turnire. Centrale Luštica Bay postaje prava sportska lokacija, ne samo za Tivćane, već i za atraktivne turnire, kampove, itd, poručuju iz Padel Montenegra.

Regionalni Luštica Bay padel turnir, pobjednici…
Luštica Bay padel turnir

Drugo mjesto u ženskoj kategoriji osvojile su: Vanja Crnadak i Jelena Matijević, a 3. mjesto Irina Vorfoloomeva i Ekatarina Antropova. U muškoj kategoriji 2. mjesto su zaslužiliČ Jakob Holms i Gianluca Pelonzi, a 3. Jose Gastos i Elion Spahiu.

17. i 18. avgusta na Luštica Bay Padel terenima organizuje se još jedno lokalno padel takmičenje, a pravi padel spektakl zakazan je od 16. do 22. septembra, kada je Luštica Bay domaćin prvog FIP PROMOTION padel turnira, organizovanog od strane Svjetske padel federacija i Padel Saveza Crne Gore, i okupiće igrače iz cijelog svijeta.

Najčitanije