33.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Ristić: Predsezona u Kotoru obara rekorde, proslava 21. maja uz Petra Graša i Who See

Kotor – foto Boka News

Povodom proslave Dana nezavisnosti, u Kotoru će, na Trgu od Oružja, nastupiti jedan od omiljenih muzičara s ovih prostora – Petar Grašo, najavio je direktor TO Kotor Jovan Ristić. Posjetioce će te večeri, kako je istakao, zabavljati i popularna kotorska grupa – Who See.

„Nastavljamo sa kvalitetnim muzičkim programom za Dan nezavisnosti. Vjerujem da će biti interesantno i za naše goste, ali i za Kotorane i sve stanovnike okolnih gradova“, ističe Ristić.

Kaže i da je u Kotoru sve više turista. Samo u aprilu, oboreni su svi rekordi iz 2019. godine koja je važila za najuspješniju turističku godinu, naveo je Ristić.

Kotor – foto Boka News

„Rekao bih da sezona kod nas nije ni prestajala. Možemo je podijeliti na dio kratkog zatišja između zime i proljeća u Kotoru. Sada nastavljamo punim tempom. Što se tiče gostiju koji borave u našem gradu, prema posljednjem presjeku ih je oko 3.200. Veći dio je u privatnom smještaju, dok ih je oko hiljadu u hotelskom“, rekao je Ristić.

U gradu je i sve više izletnika.

„Skoro svakodnevno u Kotoru boravi od tri, četiri i više hiljada izletnika. Gostiju ne fali i na nama je da u narednom periodu vidimo koji je najbolji način da organizujemo njihove dolaske, kako bismo svi bili zadovoljni, a gosti otišli sa lijepim uspomenama“, zaključio je Ristić.

Izvor:Mediabiro

Najčitanije