27 C
Kotor

Slušaj online radio

Rotary klub Kotor zvanično najbolji u Distriktu 2483

Foto Rotary klub

Na konferenciji Rotary Distrikta 2483 Srbija i Crna Gora, održanoj u Beogradu, Rotary klub (RC) Kotor proglašen je za zvanično najbolji u Distriktu.

RC Kotor su na konferenciji predstavljale predsjednica Aleksandra Ivanović i dolazeća sekretarka kluba Daliborka Seferović.

-Konferencija je bila je prilika da se sumiraju rezultati minule rotarijanske godine i dodijele priznanja najzaslužnijima za izvanredan rad.

Ovo je najveći distriktni događaj nakon kojeg će uslijediti skupština u prisustvu budućih lidera, obezbjeđujući kontinuitet rada Distrikta 2483 i vizije za naredni period.

U tom svečanom trenutku, Guverner Distrikta Aleksandar Radojičić proglasio je RC Kotor najboljim klubom u Distriktu za 2023/24 godinu i dodijelio Paul Harris priznanje predsjednici Aleksandri Ivanović.

Pod njenim vizionarskim rukovodstvom, RC Kotor je postao ovogodišnji lider u distriktu, ističući se svojim radom i doprinosom rotarijanstvu.

Predsjednica Aleksandra Ivanović sa svojim timom, neumorno je radila na tome da naš klub pozicionira kao primjer posvećenosti i uspjeha.

Predanost, istrajnost i sloga bili su ključni faktori koji su nas doveli do ovog izvanrednog priznanja-poručili su iz RC

Najčitanije