17 C
Kotor

Slušaj online radio

“Svi na Crkvice” 10. avgusta

Crkvice

Petu godinu zaredom, Turistička Organizacija opštine Kotor i Opština Kotor u saradnji sa Turističkim organizacijama Tivta i Herceg Novog, organizuju manifestaciju pod nazivom “Svi na Crkvice“ čiji je cilj promovisanje zaleđa Risna.

Predio Crkvica bogat je kulturno-istorijskim građevinama u vidu tvrđava a krase ga i očuvani predjeli, koje vjerujemo da vrijedi posjetiti.

Stoga, želimo upoznati kako lokalno stanovništvo tako i sve zainteresovane sa Crkvicama a doživljaj upotpuniti raznovrsnim sadržajima. Ove godine manifestacija je planirana za 10.08.( subota) sa početkom u 10:00h, a biće obezbijeđen i prevoz iz Kotora, Tivta i Herceg Novog.

Očekuje nas raznovrstan program, koji će započeti obilaskom predjela Crkvica sa posjetom tvrđavama Stražnik i Kom. Zatim, svi zainteresovani će moći da se oprobaju u streličarstvu, šahu i kartaškim igrama „briškuli“ i „trešeti“, dok će biti organizovane i zabavne igre za djecu.

Teatar 303 i KUD „Boka“ će za sve prisutne izvesti zabavni program, nakon čega ćemo uživati u muzičko scenskom programu uz bend „Glumci“. Ovaj sastav spaja glumu i muziku koju naši poznati glumci donose pred publiku. Na repertoaru će biti popularni hitovi pop i rok svjetske i domaće muzike, kao i muzike iz kultnih filmova. Nastup je obogaćen kabaretskim dionicama, stihovima i glumačkim etidama.

Nakon njih druženje će se nastaviti uz bend „Trio Mare”.

Glavni slogan i poruka koju želimo poslati jeste da poštujemo prirodu, spriječimo požare i da odgovornim ponašanjem čuvamo čitavu planetu!

Informacija u vezi prevoza:

SVI NA CRKVICE – Organizovan prevoz iz Kotora, Tivta i Herceg Novog 

Polazak iz Kotora:

Obavještavamo vas da će za manifestaciju ,,Svi na Crkvice” Turistička organizacija opštine Kotor obezbjediti prevoz iz Kotora 10.8.2024. godine (subota) kako slijedi:

Autobus kreće ispred stadiona Bokelja u 08.30 h i zaustavljaće se na stanicama:

  1. Dobrota kod Doma zdravlja
  2. Kamp
  3. Sveti Stasije
  4. Orahovac
  5. Perast (gornji put )
  6. Risan
  7. Lipci (kod kružnog toka)

Broj mjesta je ograničen i rezervacije su moguće u periodu od 09.00 do 12.00 h na broj telefona 032 322 886, najkasnije do petka 9.8.2024. godine.

Povratak je planiran nakon završetka manifestacije u 17.00 h.

Polazak iz Tivta:

Prevoz će biti obezbjeđen iz Tivta sa stare autobuske stanice, a polazak je predviđen 10.8.2024. godine u 08.00 h. Zbog ograničenog broja mjesta, neophodna je prijava za ovaj događaj, a istu možete izvršiti na broj telefona 032 660 165 ili dolaskom u prostorije Turističke organizacije Tivat u centru grada, na adresi Palih boraca 19 najkasnije do petka 9.8.2024. godine.

Polazak iz Herceg Novog:

Polazak iz Herceg Novog planiran je u 08.00 h sa Dubrave, a sljedeće stanice su Zelenika (kod Luke) i Bijela (kod City marketa).

Zainteresovani mogu da se prijave pozivom na broj 067 099 942 u periodu od 09.00 do 14.00 h, najkasnije do petka 9.8.2024.

Podsjećamo sve posjetioce da vode računa o životnoj sredini, da pokupe smeće za sobom i da ne pale vatru. Budimo odgovorni

Najčitanije