33.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat Music festival od 28. juna do 12. avgusta

TMF-dubrovacki-simfonijski-orkestar

Nova umjetničko – edukativna platforma – Tivat Music festival, biće dio festivalskog mozaika Tivta i Boke ovog ljeta, u periodu od 28. juna do 12. avgusta. Iza festivala, čija je misija da doprinese brendiranju Tivta kao crnogorske luke muzike, stoji Fondacija TMF, pod pokroviteljstvom CZK Tivat.

“Tivat, kao najmlađi, kosmopolitski grad Boke Kotorske i primjer ubrzanog razvoja malog modernog grada, predstavlja najperspektivniju crnogorsku opštinu, za koju planiramo da uvežemo kulturno-umjetničke programe koji će afirmisati upravo ovakav njen profil i vrijednosti” – piše na sajtu Fondacije.

Festival će ugostiti neke od najznačajnijih umjetnika današnjice i predstaviti mlade muzičke zvijezde Crne Gore i regiona. Programi za najmlađe, džez programi, vrhunska umjetnička muzika, sa posebnim osvrtom na opersku umjetnost, odrednice su koje će u umjetničkom smislu doprinijeti brendiranju Tivta.

Program počinje u petak 28. juna u 21 sat koncertom eminentnog Dubrovačkog simfonijskog orkestra u Velikoj sali Centra za kulturu Tivat.

Programa Tivat Music festivala možete pogledati na OVOM LINKU.

Ulaz na sve programe, sem koncerata Mare Nostrum i California Dreaming, je besplatan.

Najčitanije