29 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat: Omladinci Arsenala na prijemu kod predsjednika opštine

Osvajači Kupa CG sa predsjednikom opstine Tivat

Predsjednik opštine Tivat Željko Komnenović organizovao je prijem za omladinksi tim Fudbalskog kluba “Arsenal” koji je krajem prošle sedmice ostvario izuzetan sportski uspjeh i osvojio Kup Crne Gore.

“Ponosni smo na vas, na uspjeh koji ste ostvarili, i njime ste nas zadužili. Ovakvi sportski rezultati, ono su za šta smo se borili. Jasno je da tivatski fudbal sada ima budućnost!” – poručio je predsjednik opštine obraćajući se mladim fudbalerima “Arsenala”. On je istakao kako ovakvi sportski uspjesi opravdavaju sva ulaganja, te da će “Arsenal” imati svu potrebnu podršku kako bi nastavio da ostvaruje izuzetne rezultate i u narednom periodu. Predsjednik opštine čestitao je na osvajanju Kupa treneru Slavenu Boroviću, cjelokupnom stručnom timu i upravi “Arsenala”.

Kapiten tima Vukota Baštrica je u znak zahvalnosti na podršci, predsjedniku opštine uručio medalju sa takmičenja.

“Početak sezone nije bio sjajan, ali pogledajte gdje smo stigli za godinu dana. Igra prikazana u Podgorici bila je prava fudbalska čarolija. To je rad, motiv, pregnuće… Rezultat je manje važan od činjenice da ste pokazali jako dobru, kvalitetnu igru” – istakao je predsjednik kluba Dejan Kandić, obraćajući se omladincima “Arsenala”. On im je poručio da nastave da rade sa jednakim entuzijazmom. “Postali smo prepoznatljiv fudbalski centar na primorju, ali nećemo se zaustaviti, radićemo dalje kako bismo stigli i ostali na vrhu ljestvice crnogorskog fudbala” – naglasio je on.

Prijemu je prisustvovala sekretarka za društvene djelatnosti Opštine Tivat Olivera Mišković Vidojević, a mladim fudbalerima uručeni su i prigodni pokloni.

Najčitanije