17.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat – uhapšen državljanin Ukrajine osumnjičen da je pretukao radnika Morskog dobra

Tivat – uhapšen državljanin Ukrajine osumnjičen da je pretukao radnika Morskog dobra
Morsko dobro – trajekt – foto Boka News

Tivatska policija juče je uhapsila ukrajinskog državljanina A.K. (29), bliskog članovima jedne organizovane kriminalne grupe, za kojim je  tragala zbog sumnje da je zaposlenom na trajektu nanio teške tjelesne povrede, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

“Službenici Regionalnog centra bezbjednosti ,,Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Tivat, su preduzimajući mjere i radnje u cilju identifikovanja i lociranja lica koja se sumnjiče za napad na zaposlenog na trajektu Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom, lišili slobode ukrajinskog državljanina u Tivtu”, kazali su iz UP.

Kako se dodaje u saopštenju, A.K. je prilikom kontrole od strane policijskih službenika upravljao vozilom visoke klase, marke “BMW X7“, ukrajinskih registarskih oznaka, koje mu je uz potvrdu oduzeto.

“Imenovani je po nalogu tužioca lišen slobode i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda. On je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru na dalju nadležnost”, istakli su iz Uprave policije.

Kako su zaključili u saopštenju, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat, u koordinaciji sa postupajućim tužiocem, preduzimaju dalje mjere i radnje u cilju pronalaska i procesuiranja svih izvršilaca navedenog krivičnog djela.

Najčitanije