20 C
Kotor

Slušaj online radio

Turističke organizacije Budve i Solina potpisale Protokol o saradnji

Turističke organizacije Budve i Solina potpisale Protokol o saradnji
TO Budva i Solin

Na manifestaciji “Antičko vjenčanje” i prezentaciji park-izletišta “Jadro” u hrvatskom gradu Solinu juče je prisustvovala i delegacija iz Turističke organizacije opštine Budva, a na poziv Turističke zajednice grada Solina.

Prilikom svečanosti upriličeno je i potpisivanje Protokola o saradnji dvije turističke organizacije – Budve i Solina.

Solin

Protokol o saradnji potpisali su Nemanja Kuljača, direktor Turističke organizacije opštine Budva i Jelena Stupalo, direktorica Turističke zajednice Solina. Svečanom potpisivanju i radnom sastanku prisustvovao je i zamjenik gradonačelnika grada Solina, Ivica Rakušić.

Protokol za cilj ima formalizaciju i ozvaničenje buduće intenzivnije poslovno-tehničke saradnje između ove dvije organizacije.

TO Budva u Solinu

“Podsticanje i produbljivanje bilateralne saradnje i pokretanje zajedničkih aktivnosti u oblasti turizma, saradnja na utvrđivanju, pripremi, prezentaciji i realizaciji projekata od uzajamnog interesa, razmjena iskustava i međusobna saradnja u organizaciji manifestacija i događaja, organizovanje obuka i seminara u cilju razmatranja inicijativa i obezbjeđivanja najboljih iskustava za rad u oblasti turizma, samo su neke od tema na kojima se saradnja zasniva” naveo je Nemanja Kuljača, direktor TO Budve, nakon radnog sastanka.

Najčitanije