15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

U Parku mimoze žurka svakog dana, u subotu Balkanska lavina i Novi fosili

Park mimoze – foto Miloš Samardžić

Praznik mimoze biće otvoren večeras, a zabava koja najavljuje veliku feštu traje već nekoliko dana, u  Parku mimoze. Klizanje, muzički nastupi i različite delicije svake večeri privlače sve više posjetilaca u centralni novski park.

Sinoć je u Parku mimoze nastupio Ansambl Toć, koji je domaćim i stranim hitovima i sjajnom energijom zagrijao atmosferu i učinio da cijeli park zapleše.

Park mimoze – foto Miloš Samardžić

Na drugom kraju parka, brojni posjetioci, a naročito oni najmlađi uživali su u klizanju koje je po prvi put dio Praznika mimoze. Oni spretni, kao i oni koji su došli da prvi put stanu na klizaljke, ispunili su klizalište koje zauzima 200 kvadratnih metara.

Večeras će za muzički ugođaj u Parku mimoze od 19 časova biti zadužen DJ Nessuno.

Park mimoze – foto Miloš Samardžić

Poseban program pripremljen je za sjutra, 18. februar kada će od 19 časova nastupiti bubnjari Dragoljuba Đuričića u sastavu Balkanska lavina, a od 20.30 časova čuveni hrvatski pop sastav Novi fosili.

Koncertu će prethoditi raznovrstan program već od 15 časova: salsa, zumba, plesačica sa vatrom, kao i bazar domaće hrane i rukotvorina koji će biti otvoren u 10 časova.

Tokom ukupno 22 dana u parku će nastupiti više od 30 bendova i DJ-eva, kako lokalnih, tako i regionalnih zvijezda. Uz Nove fosile, Cubismo i Neno Belan su samo neki od izvođača koji će uveličati feštu u Parku Mimoze.

Park mimoze – foto Miloš Samardžić

U okviru Parka Mimoze nalazi se devet 9 kućica u kojima možete da probate lokalne specijalitete, kao i tople i hladne napitke, a posebni sadržaji pripremljeni su za najmlađe.

Radno vrijeme Parka Mimoze je svakog dana od 10 do 00 časova. Klizalište je otvoreno svakog dana do 05. marta, od 10 do 23 časa. Klizaljke svih brojeva se mogu iznajmiti na samom klizalištu, a nakon promotivnog perioda cijena će iznositi 2€ za pola sata klizanja.

Najčitanije