17 C
Kotor

Slušaj online radio

U srcu Luštica Bay-a i Dobrim Vodama uskoro otvaranje City Marketa

U srcu Luštica Bay-a i Dobrim Vodama uskoro otvaranje City Marketa
CG City PR Otvaranje

Puno razloga za slavlje, poklone i iznenađenja



Domaća trgovina će od 15. avgusta biti bogatija za još dva City marketa, ovim će mreža maloprodajnih objekata Domaće trgovine porasti na 66 marketa širom Crne Gore. Novi City marketi otvaraju se u Dobroj Vodi i u srcu Luštica Bay-a te su sve komšije pozvane da proslave ova otvaranja uz mnoge poklone, sniženja i iznenađenja.

City marketi su poznati kao mjesto gdje su u ponudi kvalitet i pažljivo odabran asortiman proizvoda, dok tim Domaće trgovine važi za posvećene profesionalce koji teže da obezbijede da svaka kupovina bude prijatno iskustvo. U ponudi će biti svježi lokalni proizvodi, ali i asortiman proizvoda iz cijelog svijeta, dok se poseban akcenat stavlja na ponudu Domaće Pekare, svježe voće i povrće i uvijek svježe meso Naše mesare.

City Market u srcu Luštica Bay-a

City Market će biti otvoren 15.08. u 10:00h, u Luštica Bay-u, na Piazzi Centrale. Ovo naselje sa spektakularnim pogledom na more, ekskluzivnim vilama i raskošnim životnim stilom, postalo je novi dom mnogih porodica i pojedinaca, stoga se otvaranje City marketa očekivalo sa velikim nestrpljenjem.

CG City PR Otvaranje Lustica

Ovaj market je dizajniran da zadovolji sve potrebe kupaca, nudeći im pažljivo odabran asortiman kvalitetnih proizvoda i ekskluzivnih brendova. Pored toga što je cilj da iskustvo kupovine bude posebno u ovom objektu teže tome da usluga bude na visokom nivou, a potrebe kupaca zadovolje visoke kriterijume lokacije na kojoj se market otvara.

Za prvih 400 kupaca prvog dana otvaranja, City market je pripremio poklon kačkete, dok će se drugog dana dijeliti 50 City termosa, a trećeg dana 50 peškira za prvih 50 kupaca koji potroše više od 50 eura.

City Market u Dobrim Vodama

Svečano otvaranje City marketa u Dobrim Vodama zakazano je takođe u 10 časova istog dana, a posjetioce očekuje puno popusta, poklona i iznenađenja. Tokom prva tri dana od otvaranja iskoristite mogućnost da račun platite čak 20% manje, jer je cijena svih proizvoda snižena. Prvog dana otvaranja najbrže kupce čeka 500 gratis proizvoda, a prvih 50 kupaca koji tog dana potroše više od 50 eura, dobiće na poklon ekskluzivni City peškir. Drugog dana prvih 200 kupaca dobiće na poklon piknik prostirku, dok će trećeg dana svaki kupac slaviti uz City markete sa sladoledom ili krofnom.

City Otvaracki – Dobra Voda

Tokom prvog dana otvaranja, od 10 do 14 sati, svi koji nemaju svoju Club Plus karticu imaće mogućnost da je dobiju i pridruže se klubu lojalnosti. Samo je potrebno popuniti formular i članstvo postaje punopravno, uz karticu ili aplikaciju sa kojom se ostvaruje 5% povrata na sve kupovine od 15 eura i više u svim Aroma, City i Conto marketima.

Sem navedenog kupce City Marketa u Dobrim Vodama čeka i posebna ponuda koja će trajati 10 dana.

Posjetite nove destinacije za kupovinu, uživajte u modernom enterijeru, asortimanu proizvoda i vrhunskoj usluzi koja će zadovoljiti vaša  očekivanja jer u City marketu se kvalitet, mnogobrojne akcije i zadovoljstvo kupaca stavljaju na prvo mjesto.

Najčitanije