25.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Umjetnička izložba, trening na otvorenom i poseban branč ovog vikenda u Portonovom

Portonovi

Bogat kalendar događaja u Portonovom nastavlja se ovog vikenda.

U petak, 28. juna otvara se izložba slikara Nikole Žigona. Pored izloženih radova u galeriji Pizana, Žigon će ispred galerije slikati, omogućavajući publici da uživa u nastajanju umjetničkog djela. Uz bogat umjetnički portfolio, nema sumnje da će izložba u Portonovom biti još jedna uspješna stranica u karijeri ovog izvrsnog umjetnika. Izložba će biti otvorena do 30. juna.

Ako su vam potrebne ideje kako da provedete nedjelju, restoran NOA sada služi branč svake nedjelje od 11:30 do 14:30. Na švedskom stolu naći će se razne vrste najboljih jela za doručak i ručak, po svačijem ukusu. Cijena je 22 eura za odrasle i 11 eura za djecu stariju od sedam godina.

Portonovi

Nakon toga, u popodnevnim časovima pridružite se treningu na otvorenom u organizaciji Portonovi Training studija. Početak je od 18:30 Functional Workout-om, trajanja 50 minuta, koji kombinuje kettlebells, bučice i Technogym klupu za unapređenje funkcionalne forme. U 19:40 slijedi Flex and Relax, blagotvorni trening za fleksibilnost i opuštanje uma, prilagođen svim nivoima fitnessa. Priključite se i Scenic Run-u u 19:00, koji nudi jedinstveno iskustvo trčanja uz predivan pogled na more. Sesija je besplatna, dok su prijave obavezne na: trainingstudio@portonovi.com

Za više informacija o događajima u Portonovom, posjetite Portonovi kalendar.

Najčitanije