17 C
Kotor

Slušaj online radio

Za novu potpredsjednicu Opštine Herceg Novi imenovana Vesna Samardžić

Herceg Novi foto TO HN

Skupština opštine Herceg Novi dala je saglasnost na imenovanje nove potpredsjednice Opštine, Vesne Samardžić, koja će na toj funkciji zamijeniti dosadašnju potpredsjednicu i aktuelnu predsjednicu OO SNP Herceg Novi Danijelu Đurović.

Đurović je dala ostavku na mjesto potpredsjednice jer će u narednom periodu biti poslanica koalicije „Za budućnost Crne Gore“ u državnom parlamentu.

Potpredsjednica Samardžić se zahvalila odbornicima na podršci i šansi koju su joj ukazali.

-Moja namjera je da opravdam dato povjerenje i nastojaću da sa svima vama radim na unaprijeđenju života naših građana, i da se u svakom momentu svi zajedno trudimo da Herceg Novi bude bolji i ljepši grad za sve građane i goste koji nam dolaze, poručila je Samardžić.

Vesna Samardzic

Ona je čestitala poslanički mandat Đurović, ali i Simonidi Kordić (koalicija „Za budućnost Crne Gore“) i dr Tamari Vujović (koalicija „Mir je naša nacija“).

-Uvjerena sam da će svi biti dostojni poslaničkog mjesta i da će kako treba i na pravi način predstavljati interese Herceg Novog u državnom parlamentu, zaključila je nova potpredsjednica Opštine.

Đurović je pozdravila sve odbornike i predstavnike medija u sali Dvorane Park, zahvalivši se na radu, učešću i velikom angažmanu koji su svi zajedno imali za Opštinu Herceg Novi.

-Veliki je zadatak i obaveza da predstavljam sve građane Herceg Novog u parlamentu Crne Gore i vjerujem da ćemo u narednom periodu imati saradnju bez obzira kojoj političkoj partiji, grupaciji ili opredjeljenju pripadate, ne samo vi odje prisutni, već svi građani Herceg Novog. Želim da vjerujem da je pred nama vrijeme kada gradimo novu, tolerantniju Crnu Goru, u kojoj ćemo svi imati jednaka prava i gdje ćemo se svi zajednički boriti za život dostojan čovjeka svih građana Crne Gore, poručila je Đurović.

Najčitanije